• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Golub-tašnica Keri Bredšo i pilotski kombinezon: U novoj sezoni nas očekuju modni preokreti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spominje se i održiva moda!

  • 1
Sarah Jessica Parker, Kristin Davis Foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Keri Bredšo ponovo nosi svoje "dior" štikle! Moli Rodžers i Deni Santjago, kostimografi koji stoje iza "And Just Like That" serijala delili su slike cipela i odeće koje ćemo imati prilike da vidimo u novim epizodama.

Prilikom kreiranja stila za nove epizode, kostimografi ostaju verni klasici "Seks i grada", kao što su "dior" i "šanel" komadi, a istovremeno sarađuju sa novim dizajnerima i eksperimentišu.

Nove fotografije prikazuju Kerine vrtoglave potpetice, a pored njih u kadar je upao i jedan plastičan golub - ispostavilo se da je to Kerina torbica. Druga fotografija prikazuje Šarlot u zelenom kombinezonu i patikama. Izgled koji odstupa od uobičajenog stila Šarlot Jork Grinblat - šik midi-haljine i dizajnerske cipele. Gde se Šarlot uputila ovako obučena? Da li je opet neka radna akcija u pitanju, kao ona tokom koje je Keri krečila u srebrnim platformama?

To što Keri nosi golub-tašnicu govori i o načinu na koji preboljeva smrt voljenog Zverke. Fanovi znaju da su ptice deo njihove ljubavne priče - možda se sećate da je za svoje prvo venčanje, ono koje se na kraju nije dogodilo, Keri nosila perje na glavi u sklopu svadbenog vela.

Pre toga, u originalnoj seriji, kada se ona i Zverka muče da jedno drugome kažu "volim te", Zverka izražava svoja osećanja dajući Keri narukvicu brenda "džudit lieber" u obliku labuda.

Ali šta je sa tim pilotskim kombinezonom koji nosi Keri? Pa, Kejt MekGvajer, britanska aktivistkinja za održivu modu koja stoji iza naloga @convertedcloset, kupila ga je na poznatoj platformi i sama ga redizajnirala. To je USAF K-2B model iz 1960-ih koji je pažljivo popravljen i obnovljen, navodi se u saopštenju za javnost.

Kada smo poslednji put videli Keri, bila je u Parizu u nameri da raznese pepeo svog pokojnog muža po Seni. Dok je bila tamo, kontaktirala je sa Samantom putem sms-a i njih dve su planirale da popiju piće. Takođe se povezala sa svojim zgodnim producentom podkasta. Šarlot je ušla u sledeću fazu svog judaističkog puta, a Miranda je napustila Stiva da bi putovala sa svojom novom izabranicom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • A

    10. oktobar 2022. | 10:26

    Skoro niko nije obukao nista odvratnije

    Podelite komentar