• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija u haljini inspirisanoj Orijentom: Mandarinska kragna i cvetni vez na belom tilu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mandarinska kragna je idealna za svaki oblik lica

  • 0
Kraljica Leticija Queen Letizia

Foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije blistala je u upečatljivoj crno-beloj haljini prilikom sinoćne posete Kraljevskoj inženjerskoj akademiji u Madridu.

Španskoj kraljici izgledala je prefinjeno i elegantno, u skladu sa prilikom, u midi-haljini sa plisiranim donjim delom i cvetnim printom koji se protezao od grudi do polovine nogu.

Pozirala je fotografima ispred zgrade zajedno sa španskom ministarkom nauke Dianom Morant i direktorom Kraljevske akademije inženjeringa Antoniom Kolinom.

Španska kraljica svoj rosni ten uvek istakne odgovarajućom šminkom koja naglašava njene oči.

Da redovno ponavlja komade je već poznato, ova haljina dizajnera Felipea Varale je iz 2017. godine i nosila ju je na jednom glamuroznom događaju. Primetna je mandarinska kragna i pojas koji odvaja dva dela haljine, ali glavni detalj je crni cvetni vez na belom tilu.

Mandarinska kragna je minimalistička kragna inspirisana Orijentom. Takođe je prepoznatljiva pod terminom kineski okovratnik, a idealna je za svaki oblik lica.

Reveri sa dvostrukim kopčanjem i haljine nalik kimonu dominiraju modnim tržištem. Ali i skromna, elegantna i bezvremenska haljina poput Leticijine nikada neće izaći iz mode.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota