• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Loaferice" sa potpeticom: Savršene za elegantnu, poslovnu, ali pre svega udobnu kombinaciju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tokom poslednjih nekoliko sezona, klasičnu siluetu zamenjuju unapređeni modeli koji prate tekuće trendove, a opet zadržavaju dozu klasike

  • 0
Loaferice Foto: Shutterstock

Trend iz 2000-ih koji neće prestati - "loaferice" sa debelim đonom su popularan izbor za jesen 2022, ali u "ažuriranim" verzijama, poput onih sa platformom.

"Loaferice" su možda poznate kao deo školske uniforme, ali one su odavno prešle u "street style". Tokom poslednjih nekoliko sezona, klasičnu siluetu zamenjuju unapređeni modeli koji prate tekuće trendove, a opet zadržavaju dozu klasike.

Naravno, trenutni stilovi ostaju verni korenima - cipelama koje smo nosili u osnovnoj školi i i dalje izgledaju najbolje kada su uparene sa dužim čarapama, ali modni brendovi "remiksuju" stil cipela uključivanjem oštrijih detalja kao što su zdepasti đonovi, smele boje, preplitani lanci i kaišići.

Brendovi kao što su "dr. martin", "guči" i "prada" možda su prvi koji vam padaju na pamet kada govorimo o modernizovanim "loafericama", ali postoji i mnogo drugih pristupačnih brendova koji nude stilove koji su podjednako trendi.

Osim toga, niz modnih kombinacija koje možete kreirati sa najboljim loafericama na štiklu je beskrajan. Uparite svoj omiljeni par sa slatkim jesenjim džemperom ili idite na elegantniji izgled sa dugim kaputima i širokim pantalonama.

Nosite ih uz bilo koji kroj pantalona, od tankih i skraćenih do širokih i ravnih, kao i kilota - odmah ćete izgledati u skladu sa biznis stilom odevanja i dodaćete dozu ozbiljnosti, ali i žensvenosti.

Ne treba da vas podsećamo da su loaferice sa potpeticom pouzdan par štikli: debela gazeća površina pruža dobrodošlo povećanje visine, a debela blok-peta pruža sigurnost pri hodanju. Uz to odlično se slažu sa svim odevnim komadima, od farmerki, teksas suknji do elegantnih kombinacija. Loaferice sa platformom su bezvremenske, a najbolje od svega, možete pronaći opcije na praktično bilo kojoj visini pete, tako da se uvek možete osećati 100 odsto udobno.

Loaferice sa metalnim detaljima po celoj površini - kopčama ili lancima dodaju malo poleta običnom dizajnu. Smeđe loaferice su ležernije, a ako volite mokasine sa resicama, onda je braon pravi izbor.

Ovu obuću takođe možete pronaći i u leopard, kroko ili zmija stilu, ali onda su mnogo teže za kombinovanje. Mada, uz dobar džins zaista ništa nije teško izneti.

Svilena marama, naočare za sunce, loaferice sa potpeticom - to je novi glamur komplet.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota