• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve boje odeće koje Kejt najviše nosi otkako je postala princeza od Velsa i njihovo skriveno značenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt u poslednje vreme koristi dve boje koje označavaju moć

  • 1
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton (40) je bez sumnje jedna od najstilizovanijih žena na svetu, a njen stil vremenom je evoluirao sve do momenta kada je postala princeza od Velsa.

Kejt Midlton je stala na svetsku pozornicu 2011. godine, kada se udala za dugogodišnjeg dečka, princa Vilijama. Od tada njen stil se razvijao i menjao, mnogo toga se promenilo od momenta kada je bila gospođica Midlton, pa vojvotkinja od Kembridža, pa sve do nedavno dobijene titule princeze od Velsa, sledeće u redu nasledstva britanskog trona.

Bihevijoralni ekspert Daren Stanton za britanski "Express" kaže da se mnogo toga promenilo u javnim nastupima Kejt Midlton. Ona je danas mnogo samouverenija žena koja je izgradila svoju ličnost.

- Ukoliko pogledate njene slike iz 2011. godine, videćete da joj odeća nije toliko koordinisana, a njen govor tela nije samouveren - kazao je ekspert.

Otkako je postala princeza od Velsa primećene su promene u njenom stilu.

- Kejt u poslednje vreme koristi dve boje koje označavaju moć.

- Kejt obožava da nosi crvenu odeću. Reč je o boji koja se karakteriše kao boja superheroja. Većina superheroja nosi uniforme crvene ili plave boje - mišljenja je ekspert.

- Kejt uvek izgleda upečatljivo u crvenoj ili plavoj, boji što odlično funkcioniše kada predstavlja kraljevsku porodicu. Tokom događaja, kada komunicira sa javnošć, ili sa uglednim pripadnicima društva, ona se odlučuje za crvenu boju koja označava moć i potpuno poverenje u sebe - zaključio je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mirjana

    12. oktobar 2022. | 19:45

    A toliko je puta u zelenoj boji bila. Nema babe, pa se usudjuje da "dominira ".

    Podelite komentar