• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović još jednom potvrdila zašto je kraljica stila: Blista u belom tokom porodičnog odmora u Veneciji

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 4
Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger Bastian Schweinsteiger porodica Foto: Profimedia/Cobra Team/BACKGRID/Backgrid UK

Nekada najbolja teniserka sveta, Ana Ivanović poznata je i po lepoti, ali i po izuzetnoj stilizovanosti. Ona zna kako odabrati prave odevne kombinacije za najrazličitij prilike, od onoh glamuroznih, kakvim često prisustvuje, do onih opuštenih, kakvi su porodični trenuci. Najnovije fotogafije iz Venecije svedoče upravo o tome.

Od kada su se u julu 2016. godine venčali u Veneciji, Ana i Bastijan Švajnštajger često se vraćaju "Gradu ljubavi". Kako je njihova sreća uvećana dolaskom sinova Luke i Leona, i ovaj romantični grad dobo je još dva posetioca iz čuvene sportske porodice.

Fotografije vožnje Velikim kanalom otkrivaju pravu porodičnu idilu. Pored sreće koja se videla na licima svakog od njih, uočljivo je bilo i to da je Ana blistala u jednostavnoj, odmerenoj  odevnoj kombinaciji.

Pokazala je po ko zna koji put da u mirnim porodičnim trenucima preferira jednostavnost kada je odevanje u pitanju. Bela bluza, crne pantalone i bele patike bili su garant udobnosti, a na srpskoj teniserki i pokazatelj sportske eleganije tokom plovidbe Venecijom. Ležerna niska punđa i tamne naočare upotpunili su Anin izbor za obilazak grada koji čuva mnoge uspomene porodice Švajnštajger.

Osmesi dečaka i čuvenog fudbalera, kao i zadovoljstvo teniserke tokom vožnje Velikim kanalom ostavili su sliku ljubavi i sreće u "Gradu mostova".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • alimpije

    16. oktobar 2022. | 10:12

    Dama, svetska....

    Podelite komentar

  • Isabela

    16. oktobar 2022. | 10:36

    Prelepa Ana🌺

    Podelite komentar

  • Marijana

    16. oktobar 2022. | 12:40

    Švajnštajger lepotan 😆

    Podelite komentar