• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najstariji glumac iz serije "Igra Lignji" o tome kako mu je emisija promenila život: Modna ikona u 80. godini

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda "Squid game" Oh Jeong-Su stekao slavu zbog uloge Starca

  • 0
Squid game

Printskrin: Youtube/BABY YOODA

Zvezda serije "Igre lignje" Oh Jeong-su, koji je tumačio Starca/Oh Il-Nama, ovih dana se našao u žižija javnosti nakon serije modnih fotografija. Zvezda i moda su uobičajene kategorije koje idu jedna sa drugom, i ne bi trebalo da bude ništa neobično u tome, međutim, retki su oni koji postanu modne ikone u svojoj - osamdesetoj godini.

Korejska Netfliks serija prati grupu takmičara bez novca koji se takmiče u nizu smrtonosnih dečjih igara u nadi da će osvojiti ogromnu novčanu nagradu. Tema i poruke koje šalje serija, preko noći su postali globalna senzacija o kojoj se priča.

I dok je Squid Game uticala na društvo u celini, do tak praktično anonimni članove glumačke ekipe, odjednom su postali globalno prepoznatljive zvezde. A Oh je među njima. "Starac", kako je naziv njegovog lika u seriji, prilično je zatečen iznenadnom popularnošću, da nema čak ni menadžera, već je za poplavu poziva i ponuda za druge angažmane zadužio ćerku.

- Toliko ljudi me kontaktiralo, a pošto nemam menadžera koji bi mi pomogao, teško mi je da podnesem obim poziva i poruka koje primam. Ćerka mi pomaže u tome. Stvari su se prilično promenile. Teško je i biti poznat. Nemam neke velike ambicije - preneo je Ohovu izjavu pre godinu dana za Screen Rant.

Međutim, Oh Jeong-su je poslednjih par dana zapalio internet ne samo svojom glumov, već i modnim snimanjem za prilično luksuzne trenerke dva istaknuta modna sportska brenda. Kako se njegov lik u seriji pojavljuje uglavnom obučen u trenerke ovih brednova, bio je prirodan izbor za fotografisanje u njihovim novim modelima.

Ali ni to nije sve. Glumac koji je nedavno napunio 78 godina svaku kombinaciju začinio je ne samo sa izrazima lica koji su se rastezali u rasponu od elegantnog do pomalo manijakalnog, već je pažnju na ovaj fotošut privukao i modnim detaljima kao što su kožne rukavice i visoke potpetice koje je nosio.

Obožavaoci nisu mogli da veruju svojim očima kada su videli slike na Tviteru.

- Baš kao što je bio potcenjen u "Igri lignji", tako su mnogi potcenjivali sposobnost ovog čoveka da ubije pogledom. Ali ne više - napisao je jedan od korisnika, dok su mu se drugi pridružili u pohvalama.

Video: Ceca Bojković iznela svoje utiske o seriji U klinču

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota