• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova kolekcija Julijane Rakočević: Za dame koje neguju svoj stil i eleganciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolekcija se sastoji od dugih večernjih haljina koje prate siluetu ženskog tela, izrađenih od najfinijih tkanina i kristala

  • 1
Revija Julijana Rakočević

Foto: Nikola Pejović

U Podgorici je održano jesenje izdanje Crnogorske nedelje mode, a tamošnjoj modnoj publici novu kolekciju je predstavila i Julijana Rakočević.

Jesenje izdanje crnogorske nedjelje mode završeno je sinoć u Podgorici. Iako ima dugogodišnje modno iskustvo, Julijana se tek sad odlučila da na jednom ovakvom događaju predstavi svoje modele, te je ovo bila njena prva revija, kojom je i otvoreno poslednje veče Nedelje mode.

- Kolekcija se sastoji od dugih večernjih haljina, koje prate siluetu ženskog tela, izrađenih od najfinijih tkanina i kristala, zatim haljina inspirisanih starim Holivudom sa bogatim naborima koje odišu prefinjenošću i glamurom. Deo kolekcije čine i klasična odela sa naglašenim ramenima, nosiva u svakodnevnim prilikama - rekla je Julijana, a prenosi "Dan".

Kolekcija definitivno odiše elegancijom, prefinjenošću i seksepilom, što dokazuju i sve kreacije - odela sa pantalonama, kombinezoni, mantili, ali i ultraglamurozne večernje haljine.

Ova kolekcija definitivno je namenjena damama koje neguju različite stilove, ali i onima koje mogu da iznesu sve što zamisle, dokle god se osećaju udobno u onome što nose.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • poenta

    2. novembar 2022. | 17:37

    Modne dizajnerke.... mozete li nesto kreirati za dame 60 plus .... i one bi htjele biti stilizovane za svaku priliku.....

    Podelite komentar