• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Originalna modna revija brenda "Disciplina": Smeli krojevi i koža samo za odvažne

Vreme čitanja: oko 1 min.

U performansima najvećih muzičkih zvezda naše scene, ovo nije bila obična modna revija...

  • 0
Disciplina revija

Jelena Simonović / Benny take a moment

U četvrtak, 3. novembra, u moćnom enterijeru Drugstore prostorija, održana je nesvakidašnja revija streetwear odeće. Modni brend "Disciplina" ponovo je zasenilo svoju publiku novim, inovativnim odevnim komadima - predstavljamo vam Nucl3us.

Ovo je treća samostalna revija ovog brenda, a ujedno je obeležen i 30. rođendan dizajnerke i vlasnice brenda Ivane Davidović.

Ivana je prikazala neverovatnih 38 outfita koji su ujedno predstavili rekapitulaciju njenog rada kao modnog dizajnera, ali i evoluciju samog brenda kroz godine postojanja.

Događaj je izrazio zahvalnost dizajnerke za podršku tokom godina kolegama, prijateljima, javnim ličnostima, saradnicima iz modne industrije i svim obožavaocima ovog urbanog brenda.

Kolekcija Nucl3us obiluje smelim krojevima, kožom, denimom i po prvi put je prikazana linija aksesoara poput torbi, pojasa i ranaca.

Revija je odrzana u dva bloka, a nakon prvog od njih usledio je live performans neverovatne Konstrakte koja je uz pratnju plesača modernog baleta Tamare Pjević, bacila publiku u svet mašte izvedbom numere " Neam šamana".

Jelena Simonović / Benny take a moment

Svoju podršku brendu DISCIPLINA pokazao je i čuveni reper Rasta koji je drugi blok zatvorio svojim nastupom uz pesmu "Beli grad".

Reviji je prethodio koktel koji je ispraćen multimedijalnim sadržajem i plasiranjem digitalne kampanje kolekcije NUCL3US, a kome su prisustvovale brojne javne ličnosti.

Podršku događaju pružili su i gradski di-džejevi Vuk Smiljanić i Kristijan Molnar.

Oni su atmosferu događaja pretvorili u svojevrsnu rođendansku žurku ispraćenu tehno zvukom i fascinantnim osvetljenjem.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota