• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestre Kardašijan–Džener u modnom fokusu: Haljine o kojima će se dugo pričati

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detaljima su privukle brojne poglede

  • 1
Casa Cipriani Khloe Kardashian and Kim Kardashian Foto: ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency, Dimitrios Kambouris/Getty images/Profimedia

Sinoć su dodeljenje CFDA Fashion nagrade udruženja američkih dizajnera. S obzirom na to da je ceo događaj vezan za modu, prisutni su se zaista potrudili kada je reč o njihovim odevnim kombinacijama.

Simpatije publike najviše su ukrale sestre Kardašijan-Džener koje u poslednje vreme skoro da ne greše kada su modni odabiri u pitanju.

Najmlađa od svih sestara, Kajli Džener je obukla crnu haljinu koja je savršeno naglasila svaku njenu oblinu. Donji deo haljine čini plišana suknja s dubokim šlicem, a gornji deo je skoro pa providan. Sa njom je stigla i njihova majka Kris Džener, koja je za ovu priliku obukla crnu maksi haljinu koju je upotpunila zlatnim minđušama i detaljima na torbici.

Kloi Kardašijan je ponela haljinu boje bakra koja je otkrilava jedan deo njenog stomaka i grudi. Kosu je pokupila u punđu, nije preterivala s nakitom, te je sva pažnja bila fokusirana na prelepu haljinu.

Kim je ostala verna svom stilu, te je obukla lateks mini-haljinu preko koje je bio crni PVC materijal. Ona je dugu plavu kosu začešljala, a šminka je bila toliko efetkna da je od nakita stavila samo jedan prsten.

Koja haljina vam se najviše dopada? Podelite s nama u komentarima.

Video: Let Her Bling Bling“ haljine koje se ne šiju

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Nena

    13. novembar 2022. | 14:34

    Dosadili ste vise sa tim starletama, skroz nebitne.

    Podelite komentar