• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možda Dženifer Garner ima 50 godina, ali u ovoj kombinaciji izgleda kao devojčica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko glumica sjajno izgleda za svoje godine niko ne može da ospori, a ovaj autfit učinio je da izgleda kao da je dvadesetim

  • 0
Jennifer Garner, Dženifer Garner

Foto: GilbertFlores@Broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Harizmatična američka glumica Dženifer Garner je na jednom gala događaju u Los Anđelesu crvenim tepihom prošetala u jednostavnoj beloj odevnoj kombinaciji.

Bivša supruga Bena Afleka s kojima ima troje dece zasenila je sve ostale koleginice svojim neverovatno mladolikim izgledom.

Odabrala je jednostavnu ali upečatljivu belu odevnu kombinaciju koja se sastojala od belog sakoa i šortsa istog materijala.

Držala se monohromatskog stila, pa je ispod sakoa ponela belu bluzu nešto drugačije nijanse bele boje, a na nogama je nosila štikle u boji kože.

Koliko glumica sjajno izgleda za svoje godine niko ne može da ospori, a ovaj autfit učinio je da izgleda kao da je dvadesetim.

Ben Aflek i Dženifer Garner rastali su se 2015. godine nakon deset godina braka, a jednom prilikom glumac, koji je sada u braku sa latino divom Dženifer Lopez, izjavio je kako bi verovatno uvek pio da je ostao sa Garnerovom u braku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota