• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mini-suknja nije rezervisana samo za lepo vreme: Ovako je stilizujte za sofisticiran izled

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kod mini-suknje najvažnije je kakve čarape nosite

  • 0
Mini suknja

Foto: Shutterstock

Iako se uvek radujemo jeseni - jesenjim paletama boja, mantilima ili laganim kaputima, ešarpama i čizmama, može biti da zbog varijacaja u temperaturi nećemo moći da nosimo svoj idealni jesenji autfit. Nekada nije dovoljno hladno za kaput koji nam baš odgovara za ono što nosimo ispod, a nekada nam je prevruće u džemperima od kašmira koje nosimo sa pantalonama, dok u hladnijim danima ni džemper preko košulje nije dovoljan da nas zagreje. Takvi dani su nam pravi test stilskih veština. Poenta je u slojevima i balansiranju između kratkih i dugih rukava ili nogavica.

Tu na scenu stupa i mini-suknja, koja nije rezervisana samo za proleće i leto, što potvrđuje i činjenica da smo je i te kako viđali na pistama tokom predstavljanja kolekcija za jesen/zimu 2022/23.

Ona je osnovni modni komad koji se prilično dobro prilagođava promenama godišnjih doba, samo morate da promenite ono sa čime je kombinujete.

Rolke uvek i svuda

Nabavite rolke u svim bojama, a kada kažemo svim, to i mislimo, budući da vam se uklapaju uz svaku moguću varijaciju poslovnog ili ležernog stila. Zvonarice, cigaret-pantalone, rolke preko slip-haljina, džins, ispod odela i sa kožnim komadima.

Za one rane jesenje dane, kada vreme postaje sveže, uparite rolku sa mini teksas suknjom, suknjom od tvida, kožnom ili onom od prevrnute kože ili pepito desenom. Mokasine su idealan par obuće za jesenje dane, a dugačke čizme ostavite za one znatno hladnije.

Da bi ova jednostavna kombinacija izgledala nešto uzbudljivije, izaberite čarape sa nekim printom ili čak u boji ili one koje izgledaju kao da ste obuli čizme preko kolena. Deblji grilon čuvajte za hladnije dane.

Komplet mini-suknja i sako

Ovi "šanel" kompleti su nešto u šta treba uložiti i slobodno birajte veselije boje. Za elegantnu teksturu, sem rolke, dobro će vam doći lagani džemper sa okruglim izrezom. Za čarape birajte neke koje ne sjaje, mrežaste ili grilon. Najidealnija obuća jesu cipele sa debelom petom.

Debeli džemperi za prijatan osećaj

Uparite svoju mini-suknju sa debelim džemperom da vam bude toplo i prijatno. Džemper upašite ga da biste definisali svoj struk.

Pokušajte da nosite džemper neutralne boje sa crnom mini-suknjom i prozirnim crnim hulahopkama za klasičan izgled. Budite hrabri sa džemperom koji je uvučen u mini-suknju jarkih boja sa čarapama do kolena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota