• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara Džesika Parker zna šta je najneophodniji komad sezone: Kako vam se čini nošenje kaputa sa salonkama?

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Romantičan finiš su salonke sa mašnom!

  • 1
Sarah Jessica Parker, Sara Džesika Parker Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sara Džesika Parker na snimanju nove sezone serije "And Just Like That" pojavila se u pravom jesenjem stilu kakav je i zastupljen na ulicama Njujorka.

Glumica je nosila sivi kaput koji dominira stajlingom, ali interesantne su i balon-pantalone (takozvane sedam osmina) koje su se završavale manžetnama tik ispod kolena. Set od mekog somota sastojao se još i od prsluka ispod kog je ponela kariranu plavu košulju.

Zbog dužine pantalona, neophodne su joj bile čarape - sa pletenim radom, a ako ste razmišljale da potražite neke čarape sa radom za nošenje sa mini-suknjama, neka to budu neke nalik ovima - jednostavan, a efektan rad za poslovne i večernje kombinacije istovremeno.

Svetlosivi karirani kaput je ipak zvezda ove kombinacije i nešto što morate imate u ormaru ove zime, pored jednobojnih kaputa. Ono što vas sigurno brine je kako ih kombinovati, ali ne postoji komad i boja sa kojom ćete pogrešiti. Čak i ako ispod imate neki karirani komad baš kao Sara, nećete pogrešiti ukoliko je kaput uklopljen sa torbom i obućom u odgovarajućoj boji.

Ovom ansamblu neobičan romantičan finiš dodaju salonke sa mašnom koje joj savršeno pristaju, jer bi gležnjače skratile njenu siluetu, dok ovako imamo potpuno suprotan efekat. Dodatno ga možete  naglasiti cipelama bile u istoj boji kao i čarape.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • BASA

    17. novembar 2022. | 10:15

    Ništa novo ! I , kod NAS se nosi odavno , isti stil !

    Podelite komentar