• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hajdi Klum u 49. godini izgleda kao da je vreme stalo: Na koncertu Eltona Džona pokazala šta je elegancija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njen izbor je bila crna boja, uvek simbol elegancije i svečanosti, a ono što je doprinelo njenoj atraktivnosti jeste i čipka kojom je bila pokrivena od glave do pete

  • 0
Hajdi Klum Foto: Tanjug/AP

Koncert slavnog Eltona Džona u Los Anđelesu okupio je mnoge poznate ličnosti, među kojima je bila i nekadašnji top-model, voditeljka, modna dizajnerka, glumica i televizijski  producent Hajdi Klum. Ruku pod ruku sa svojim suprugom muzičarom Tomom Kaulicem, lepa Nemica je pokazala izuzetnu figuru i veoma provokativnu odevnu kombinaciju.

Njen izbor je bila crna boja, uvek simbol elegancije i svečanosti, a ono što je doprinelo njenoj atraktivnosti jeste i čipka kojom je bila pokrivena od glave do pete. 

Crni čipkani kombinezon sa sakoom istog materijala dovoljno je otkrivao da Hajdi pokaže svoju neverovatnu figuru i da još jednom dokaže da je vreme za nju sasvim relativna kategorija.

Hajdi Klum Foto: Tanjug/AP

Šminka u prirodnim tonovima i ležerno puštena kosa bili su njen način da fokus sasvim usmeri na svoju odevnu kombinaciju i na izgled koji joj je doneo svetsku slavu modela. Ova majka četvoro dece definitivno ima šta da kaže kada je vitkost u pitanju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota