• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najaktuelnije glumice dominiraju crvenim tepihom: Čipka je neizostavan detalj za glamurozni momenat

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumice su eksperimentisale stilovima

  • 0
Jessica Chastain Foto: Tanjug/AP

Svake godine "Governors Awards", koju organizuje Akademija filmskih umetnosti i nauka, pruža koristan nagoveštaj o tome ko bi mogao biti u konkurenciji nominovanih za Oskara. Iako je sama ceremonija prilično niskog profila, ovaj crveni tepih najavljujuje sezonu dodela nagrada koje nas očekuju sa početkom sledeće godine.

Prikladno, 13. dodela nagrada koja je održana u Los Anđelesu, dočekala je neka od najvećih filmskih imena ove godine.

Čini se da je Margo Robi ušla u novu stilsku eru, ostavljajući "šanel" dane iza sebe. Glumica koja je 2018. imenovana za ambasadora pariske kuće, prisustvovala je 13. dodeli nagrada guvernera Akademije filmske umetnosti i nauke u Los Anđelesu noseći zelenu haljinu modne kuće "Bottega Veneta Resort" za 2023.

Stigla je na crveni tepih u smaragdnozelenoj haljini sa jednim ramenom i isečenim strukom, sa naboranim detaljima, upotpunjujući izgled krupnim narukvicama. Što se tiče glamura, zadržala ga je jednostavnom i šik puštenom kosom i neutralnim tonovima šminke.

Olivija Vajld, Dženifer Lorens i Kejt Blančet odlučile su se za crno-bele kombinacije sa dosta čipkanih i detalja od tila. Vajld je ponela balsku haljinu sa crnom tilastom mrežicom koja je krasila belu satensku osnovu. Dodala je i crne rukavice od tila za dodatni glam momenat.

Lorens je ponela sličnu dekoltiranu haljinu sa cvetnim i zvezdanim motivima, dok je Blančet zapanjila sve u dramatičnoj svetloroze haljini od tila sa asimetričnim crnim blejzerom.

Džesika Čestejn je nosila haljinu iz dizajnerske kolekcije Zuhara Muradija za proleće/leto 2020. Glumica je pozirala u blistavoj crvenoj haljini otvorenih ramena sa perlama, a dekolte je bio naglašen dubljim izrezom. Haljina zvezde nagrađene Oskarom spuštala se do poda i imala je prozirne duge rukave. Njena vatrenocrvena kosa bila je razdvojena po sredini i spuštala se ravno niz leđa.

Zvezda fima "Don't Worry Darling" - Florens Pju prošetala je crvenim tepihom noseći gotovo potpuno prozirnu belu haljinu Viktorije Bekam, što je svakako bilo drugačije od svih glumica koje su se pojavile. Zračila je istovremeno seksipilom i elegancijom.

Video: Ispali stomaci, tilovi sa mature: Glumice na crvenom tepihu

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota