• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton oduševila stajlingom: Uz haljinu savršeno ukombinovala Dajaninu ogrlicu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je pozajmljeni odevni predmet daleko jeftiniji od skupih komada koje princeza inače nosi, Kejt je izgledala savršeno, a pun pogodak napravila je sa zadivljujućom ogrlicom od dijamanata i smaragda koja je nekada pripadala princezi Dajani

  • 0
Kejt Midlton

Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa zasijala je večeras uz svog supruga princa Vilijama i privukla je svu pažnju na dodeli nagrada za doprinose na polju zaštite životne sredine ''Ertšot'' u SAD.

Kejt je zasijala na "zelenom tepihu" noseći iznajmljenu neon-zelenu haljinu sa otvorenim ramenima. Njena odevna kombinacija privukla je pažnju svih, s obzirom na to da je princeza poznata po tome da vozi svedene i "stidljive" kombinacije.

U skladu sa temom večeri, princeza je odabrala da obuče iznajmljenu haljinu brenda Solace London, koju je kraljevska porodica naručila sa internet platforme za iznajmljivanje - koja naplaćuje između 91 dolara i 238 dolara za iznajmljivanje haljine.

Iako je pozajmljeni odevni predmet daleko jeftiniji od skupih komada koje princeza inače nosi, Kejt je izgledala savršeno, a pun pogodak napravila je sa zadivljujućom ogrlicom od dijamanata i smaragda koja je nekada pripadala princezi Dajani.

Predivnu ogrlicu, za koju se veruje da vredi više od 15 miliona dolara, Dajani je poklonila kraljica, a ona ju je nasledila od svoje bake kraljice Meri.

Pokojna princeza Dajana je tu ogrlicu nosila nekoliko puta, a jednom čak i uz sličnu haljinu kakvu je Kejt večeras obukla. To je bilo prilikom jednog događaja u Londonu 1993. godine.

Kejt je stajling upotpunila sa odgovarajućim dijamantsko-smaragdnih minđušama i predivnim cipelama sa visokom potpeticom Oscar de la Renta, koje je reciklirala iz sopstvenog ormana.

Svoju dugu tamnu kosu Kejt je pustila da pada u prepoznatljivim talasima, ali je kosu sklonila iza ušiju, kako bi njena naga ramena i skupoceni nakit što više došli do izražaja.

Inače, ovo je drugi put da je Kejt odabrala da nosi nakit koji pripada Dajani. Podsetimo, kada su ona i Vilijam stigli u SAD u sredu, princeza je nosila minđuše od dijamanata i safira koje je nekada posedovala njena pokojna svekrva.

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Žene iznenadile svojim izborom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota