• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženifer Lopez obožava "oversized" stil: Svi odevni komadi mogu biti ovog kroja ukoliko su dobro uklopljeni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sličan izgled nam je pokazala ranije ove godine

  • 0
Dženifer Lopez Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez viđena je u Los Anđelesu u "business casual" izdanju. Glumica se odlučila za kombinaciju "oversized" kroja. Elegantnu bela košuljica je u krop-top stilu i nešto šira, što je dalo prostora da se lepo istakne visok struk njenih bež pantalona širokog kroja - ne samo širokih nogavica.

Crni mantil je takođe bio predimenzioniran, a njega i čizme sa visokom štiklom i potpeticom u istoj boji povezala je velika torba sa printom.

Dozu opuštenosti dala je "neuredna" punđa, a uz podignutu kosu, od nakita, kako smo do sada navikli, Dženifer najradije bira alke. Iako je sitnije građe, glumica je uspela da bez greške iznese ovaj stajling, kao što je to radila do sada. Ona bira komade kojima će postignuti dužu siluetu i zna tačno koji komad odeće mora biti kraći od ostalih, kao što je na primer, to ovde uradila sa košuljom.

U tome joj naravno pomažu i visoke štikle, ali i činjenica da zna kako da istakne svaki komad koji nosi a da nikada ne izgleda "nabacano", već da se prirodno postigne taj "neobavezni" izgled. Izborom boja, mantila i tašne dala mu je "biznis" vajb.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota