• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako jednostavno, a tako efektno: Paris Hilton na Gali ponovo oduševila sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Gala zabavi "The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala" pojavila se Paris Hilton u predivnoj haljini modne kuće "Oskara De La Renta" i ponela velike komplimente

  • 0
Paris Hilton Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Poznati di-džej i model Paris Hilton na događaju "The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala" nosila je kreaciju modne kuće "Oskar De La Renta", sa kojom je u dugogodišnjoj saradnji.

Haljina ima lep kroj koji prati liniju struka, ali ono što dodatno naglašava figuru Paris Hilton jeste proširenje od struka naniže i sam pad; rukavi su takođe urađeni sa zanimljivim širenjem na laktovima. Posebno privlači pažnju je kaiš koji je u boji haljine i time daje poseban utisak - ne odvlači pažnju od celine već naglašava predivan izbor boje.

Kada je u pitanju kosa, Paris se odlučila za visoko vezan rep, a kako bi ga uklopila sa idejom celokupnog izgleda, razdeljak je prebačen na stranu i time je lice dobilo naglašen profil kao i osvežavajuće promene.

Paris se odlučila za diskretnu šminku, koja naglašava priodni sjaj kože. Dovoljni su bili braon senka na očima i karmin zemljanih tonova.

Cipele su pun pogodak, u pitanju je jedan klasik- bele salonke. Ovime je upotpunila celokupan izgled, ističući modu 60-ih godina.

Do sada nijednom nije izneverila izborom odeće, zato već godinama oduševljava sve.

(Ona.rs/Marta Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota