• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija u monohromatskom crvenom odelu: Inspiracija za predstojeće korporativne proslave

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odelo je nosila sa odgovarajućim parom somotskih salonki i kožnom torbom

  • 0
Kraljica Leticija, Letizia Foto: Tanjug/AP

Praznična sezona je pred nama, a nakon pojavljivanja princeze Kejt u komplet crvenoj kombinaciji, kraljica Leticija nam pokazuje kako monohromatsko crveno izdanje možemo nositi za predstojeća praznična slavlja, korporativne žurke ili čak u novogodišnjoj noći.

Za otvaranje centra za španski jezik i književnost - Institut Servantes, u Los Anđelesu, španska kraljica je ponela odelo madridskog dizajnera Roberta Torete. Ovo nije prvi put da je viđamo u ovom izdanju.

Komplet je iz dizajnerske kolekcije za jesen/zimu 2017/18 i predstavlja prvi komad ovog dizajnera koji je kraljica ikada nosila.

Odlikuje ga blejzer sa širokim reverom i prednji zatvoreni deo koji stvara iluziju prsluka. Pantalone su široke, sa oštrom ivicom i prorezima kod članaka. Preko je obukla crveni kaput koji je za nijansu svetliji od odela, što nikako nije pokvarilo ukupni utisak.

Odelo je nosila sa odgovarajućim parom somotskih salonki i kožnom torbom. Pismo-torba od kože pitona sa metalnim detaljem zlatne boje modne kuće "Karolina Herera" iz kolekcije za 2015. godinu, takođe je već viđena u sklopu monohromatske kombinacije te 2018. godine.

Kraljica je nosila diskretan nakit - minđuše sa tri male zlatne karike i svoj voljeni prsten dizajnerke Karen Halam. Njeni svilenkasti pramenovi bili su ravno isfenirani, a prepoznatljiva dnevna "smokey eye" šminka sa malo bronzera dala je blistavoj koži dodatan sjaj i naglasila crte lica španske kraljice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota