• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ideje za savršen novogodišnji poklon koji će se dugo pamtiti: Darovi sa kojima nema greške

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neretko se dešava da najbliže članove porodice shvatamo zdravo za gotovo. Zato je važno da ih obradujete tokom novogodišnjih praznika

  • 0
Nova godina pokloni  jelka sveće Foto: Shutterstock

Bliži nam se period novogodišnjih praznika i darivanja. Znamo da se poklonima najviše raduju deca, ali bez sumnje, svako voli da dobije onaj mali znak pažnje.

Lepota novogodišnje atmosfere ogleda se u zajedničkom vremenu provodenom sa porodicom, ali i darivanjem poklona koji predstavljaju pažnju i donose lepa iznenađenja.

Pored prijatelja i kolega, najbliži članovi porodice su oni koje treba da obradujemo jer neretko se dešava da ih shvatamo zdravo za gotovo, a zapravo su oni najvredniji naše pažnje.

Zato ovogodišnje praznike treba da iskoristite da svoje najdraže obradujete nekim poklonom koji bi mogao da bude koristan, ali i koji bi mogao da im ostane kao uspomena.

Naravno, za sve ljude ne postoje univerzalni pokloni, a mi želimo da vas inspirišemo idejama koje bi mogle da vas vode kroz proces traženja poklona.

Možda ćete baš sada dobiti inspiraciju za nekoliko upečatljivih poklona.


poklon, nova godina Foto: Pixabay

Knjiga

Za ljubitelje knjige nije teško pronaći naslov koji će voleti, ali ukoliko osoba ne voli da čita možda će promeniti mišljenje ako pronađete knjigu sa privlačnim koricama i upečatljivim naslovom. Razmislite i o knjigama iz kojih može nešto novo da se nauči, neke koje su vezane za samorazvoj, roditeljstvo, psihologiju, nadograđivanje poslovnih veština.

Zimski modni aksesoari

Deo svakodnevnog zimskog autfita i kod muškaraca i kod žena svakako su šalovi, kape, trake i rukavice. Ovo je definitivno jedan od poklona koji može da obraduje oba pola. Raskošni jednobojni i karirani šalovi, rukavice u različitim bojama i kape vedrih boja nalaze se u zimskoj kolekciji modne kuće "S.Oliver".

Široka ponuda "S.Oliver" aksesoara trenutno je na popustu pa to može da bude još jedan razlog da dragu osobu obradujete ovakvim poklonom.

U njihovoj ponudi možete pronaći i kravate, leptir-mašne, tašnice i kaiševe koji takođe mogu da budu praktični i korisni novogodišnji pokloni.

Parfem ili nešto od kozmetike

Iako kupovina parfema može biti rizična, mnogi ga smatraju nepogrešivim izborom posebno ako dobro poznajete osobu kojoj spremate iznenađenje, pa time i njene afinitete ka određenim mirisnim notama.

Ovo može biti vrlo lep poklon za muža, ženu, sestru ili brata.

Takođe omiljena kozmetika takođe može da bude koristan novogodišnji poklon. Predlažemo dobru kremu koja neguje kožu, kupku, afteršejv ili mirišljavo mleko za telo.

Garderoba

Svako voli da dobije na poklon komad nove garderobe koja u trenutku unosi osveženje u naš svakodnevni autfit.

Ova zimska sezona obeležena je efektnim dugačkim jaknama, kaputima, prslucima u jednobojnim ali i šarenim nijansama. Na vama je da odlučite šta je to što bi vaša draga osoba nosila, a u prodavnicama modne kuće "S.Oliver" pronaći ćete široku ponudu jakni i kaputa, a određeni artikli su sniženi čak 30 odsto.

Takođe, za vlasnike lojalti kartice spremili su dodatnih 20 odsto popusta na već snižene artikle i mnoge druge pogodnosti kupovine.

Praznični ukras

Šolja sa motivom Nove godine, mali Deda Mraz, zvezda od kartona, snežna kugla, figurica - ponuda je velika, a na vama je da odaberete šta je to što bi vaši bližnji voleli da dobiju. Ovakav poklon će se dopasti svima, od dece do starijih članova porodice.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota