• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najudobniji modni trend sezone: Vunene trenerke osvojile i srca poznatih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udobnost i elegancija su ono što vuneni komleti obećavaju

  • 0
Vunene trenerke vuneni kompleti Ona.rs / Žarko Radovančev

Udobrnost i ležernost sve više postaju imperativ kada je dnevna modna kombinacija u pitanju. Patike su već odavno prokrčile sebi put u želji da tokom celodnevnih aktivnosti ništa ne žulja, ne steže i ne ograničava slobodu pokreta. Nose se uz suknje, pantalone, na događajima koji ne zahtevaju elegantan dress code, ali i na onima koji mogu podneti poluelegantne stajlinge. Još jedan korak ka udobnosti jeste i poslednji modni trend - vunene trenerke.

Tople, mekane komplete kroz svoj brend promovisala je i najpoznatija sestra Kardašijan, a Hejli Biber za svoje dnevne šetnje bira baš ovakve setove.

Za zimske dane pogodni su zbog vunenog materijala, obično u kombinaciji sa kašmirom, a udobnost je ono što ih čini dobitnom dnevnom odevnom kombinacijom. Kafa sa prijateljicama, šetnja, opušteniji dan na poslu - ako vam to radno mesto dozvoljava, veče kada se u vašem domu okupljaju proijatelji...

Mnogo je prilika u kojima ih možete nositi, a odlično su rešenje i za putovanja.

Predstavljamo vam vunene komplete u bež i plavoj nijansi, u kombinaciji sa kaputima koji mogu biti idealno reše je za sveže dane. 

Ovaj nov modni predlog pokriva više ukusa i stilova. Jedva su ga dočekale one dame koje preferijaju sportski izgled, ali je rešenje i za ljubitelje elegancije, koji žele neformalniji stajling.

Duge, široke nogavice, poput elegantnih pantalona, unose prefinjeniji izgled i na patike, dok gornji delovi mogu da variraju, od ravne bluze do one sa kaišem, koja dodatno ističe struk i unosi ženstveniji izgled. 

Sve je jasnije zašto je sve više ovakvih setova u izlozima i zašto su jedni od prodavanijih artikala u onlajn kupovinama. Izbora je mnogo, na vama je, kao i uvek kada je moda u pitanju, da pratite svoj osećaj i potrebe svog dana.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota