• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je razlog zbog kog je princeza Dajana prestala da nosi "šanel" kada se razvela od Čarlsa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Logo brenda ju je još jednom podsetio na izdaju supruga

  • 0
Princeza Dajana Foto: Profimedia/ADMedia

Princeza Dajana je bila i ostala poznata po odevnim komadima o kojima se i dan-danas govori. Njen modni uticaj bio je toliko jak da je ostavio trag i na velike modne kuće poput "Šanela".

Dajana je neko ko je obožavao odeću pomenute modne kuće, a često je nosila njihova odela od tvida. Međutim, nakon razvoda od princa Čarlsa 1996. više nikada nije obukla ni ponela ništa od kultnog brenda.

Australijski dizajner Džejson Branson, koji je sa Ledi D radio 1996. godine, otkrio je razlog tako iznenadne nesklonosti brendu.

Nakon što je i službeno okončan njen brak s Čarlsom, a on više nije od javnosti skrivao Kamilu, Dajana više nije mogla da nosi odeću s logom modne kuće "Šanel", a razlog je bio i više nego očigledan.

"Šanelov" logotip princezu Dajanu je podsećao na prva slova imena Čarls (Charles) i Kamila (Camilla), pa je odbijala da nosi odeću, nakit i modne dodatke te kuće.

- Ne, ne mogu da nosim povezano duplo "C". Kada sam pitao zašto, a ona je rekla: "To su Kamila i Čarls" - otkrio je svojevremeno dizajner Džejson Branson, a prenosi "Harpersbazaar".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota