• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove dve dame su dokaz da praznici ne mogu da prođu bez sjaja i šljokica: Glamur i elegancija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgledale su kao milion dolara

  • 0
Eva Longorija i Melanija Tramp Foto-kolaž: Profimedia/ADMedia, Tanjug/AP

Praznici su uvek u znaku jarkih boja i naravno, šljokica. Iako mnogi smatraju da su šljokice i svetlucave stvari prevaziđene, modni stručnjaci se ipak ne bi složili s njima. Da su šljokice uvek poželjne, posebno u toku praznika, dokazuju i Melanija Tramp i Eva Longorija.

Ove dve dame su zasijale u najluđoj noći, a njihove haljine mogu da vam posluže kao inspiracija za neki vama važan dođagaj.

Melanija je za novogodišnju večeru obukla srebrnu šljokičavu haljinu ispod kolena na duge rukave. Ovu prelepu haljinu potpisuje modna kuća "Dolce & Gabbana" i košta 2.000 evra. Svoj stajling Melanija je zaokružila sivim svetlucavim salonkama koje su se savršeno uklopile uz ovu haljinu.

Donald i Melanija Tramp Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Druga dama koja je svojim novogodišnjim stajlingom oduševila sve jeste glumica Eva Longorija. Glumica je obukla prelepu svetlucavu haljinu smelog dizajna napravljenu od providnog materijala.

Eva Longorija Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Na nogama je imala štikle čiji je gornji deo napravljen do PVC materijala, te je na prvi pogled izgledalo kao da je glumica bosa. Kombinaciju je začinila narukvicom, visećim minđušama, a efektna šminka je svemu dala posebnu notu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota