• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kradem vam muškarce od 1928. godine": Baka u trci sa modernim svetom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za nju su godine samo broj, sve ostalo je mladost

  • 3
Baba influenserka

Foto: Instagram/baddiewinkle

Svako ima svoju zamisao kada je u pitanju baka, da li je u pitanju uvek puna trpeza - mio osmeh, priče ili nežnost. Ali ova baka je prava modna ikona društvenih mreža. Boje odeće u koju je obučena su boje njenog uma.

Helen Van Vinkl definitvno je pojava koja se ne viđa svakoga dana, barem je retkost videti baku obučenu u odeću koju vidimo u svetu mladih, prenosi "Scoop.upworthy.com"

Helen ima neverovatnih 95 godina, a po opisu njenog profila na Instagramu @baddiewinkle  "krade nam muškarce od 1928. godine"

Ali nije samo odeća to što je izdvaja, ona se redovno pojavluje u celokupnom izdanju od kose do šminke, pa sve do manikira i pedikira. Kao prava zvezda današnjice. 

- Živela sam jednim običnim životom u Kentakiju, gde sam vodila svoju manju farmu životinja. Radila sam sve - muzla, hranila i vodila računa o životinjama i svojim sadnicama. Tako sam živela 15-ak godina, dok moja praunuka nije odlučila da me slika za društvene mreže jer joj je bilo slatko što sam obukla kratak šorts i, čini mi se, kratku šarenu majicu. Pristala sam, ne znajući koliko će ta slika odjeknuti u javnosti - govori Helen.

Sada ona broji više od 3,5 miliona pratilaca, a velika je miljenica poznatih ličnosti i sveta koji je vidi prvi ili sto prvi put. Mnogi joj aplaudiraju, dok se uvek pojavi poneki komentar poput "poludela baba", ali ima li prostora za bilo čime osim za pozitivan komentar za njene godine i njen mladoliki duh? 

(Ona.rs/Marta Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Boža zemunac

    5. januar 2023. | 18:08

    Sotona.

    Podelite komentar

  • BASA

    5. januar 2023. | 18:51

    Odličan primer svima nama ! Bravo !

    Podelite komentar