• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta obući za prvi sastanak - kako bi se dogodio drugi?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pa čak i ako taj gospodin nije "onaj pravi" , barem vaša odevna kombinacija jeste!

  • 0
šta obući, sastanak, dejt Foto: Shutterstock

Izbor odeće za prvi sastanak sa sobom donosi neodlučnost, dugo razmišljanje, par nervnih slomova, ali i finalno zadovoljstvo.

Prvi utisak je veoma bitan, pogotovo zato što imate samo jednu šansu da ga ostavite u najboljem mogućem svetlu. To je ključna stvar ako počastvovanog džentlmena upoznajete prvi put uživo, bilo zato što ste se upoznali preko neke aplikacije ili ste dopustili da vam rodbina ugovori sastanak sa početnom rečenicom "Imam jednog super momčića, baš za tebe!"

Bilo kako bilo, odeća mnogo govori, pogotovo je bitan dobar odabir za prvi sastanak kako biste izgledom poslali poruku koju želite.

Pre nego što izaberete šta ćete da obučete, imajte na umu da je i mesto i vreme sastanka ključno kada je u pitanju taj odabir, zbog čega vam "womanandhome.com" nudi neke osnovne smernice.

Kežual dnevni sastanak

Dnevni sastanci su uglavnom kežual, zato je odlično da se vodite time. Vaše omiljene farmerke i lepo uklopljena majica su uvek sigurna varijanta za dnevni sastanak. Bitno je da se oslonite na samu reč kežual, dakle, ne bežite od komfora. Patike su uvek dobro došle!

Ako je vama udobno u odeći i plus ste zadovoljni izgledom, onda je to pun pogodak. Samim tim, odajete utisak opuštenosti i osobi pored vas će biti lakše da vam pristupi.

Ako se dnevni sastank pretvori u večernji, za svaki slučaj ponesite neku jaknu ili kaput ili još bolje blezer i dobijate kežual varijantu i za večernji i za dnevni izlazak.

Tajna ovog izgleda je - aksesoari. Dakle, imate punu slobodu da stavite što zanimljiviji nakit.

blezer, moda, kežual Foto:Shutterstock

Druga varijanta dnevnog sastanka je haljina i lepe jednostavne patike. Kada je u pitanju ova kombinacija, sigurno ćete delovati malo sređenije, ali ipak spremno i za šetnju i za piće!

Ako je u pitanju letnji period, lepršave haljine su odličan izbor, jer daju vedrinu. A ako je zima, onda su svakako dobar par hulahopki i lepa zimska haljina jak kec u rukavu!

Foto:Shutterstock

Večernji sastanak

Ako je u pitanju neko piće u opuštenom pabu, onda definitivno imate slobodu izbora da li vam se više nosi haljina, suknja ili farmerice, takođe usklađene sa patikama.

Ali ako je u pitanju neko elegantnije mesto, onda su štikle uvek opcija sa kojom se treba poslužiti. Ako ne želite mnogo da komplikujete ili nemate vremena, jednobojna haljina je idealan izbor, pa imajte u vidu da su svilenkasti materijali izuzetno popularni.

Dodajte po neki diskretan aksesoar i time upotpunite izgled.

Foto:Shutterstock

Da li ste spremne, dame?

(Ona.rs/Marta Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota