• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mikrotorbice - gigatrend: Da li su praktičnije od većih tašni?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li su praktične ove torbice ili je bolje držati se velikih torbi

  • 0
torbe , torbice , tašne , tašnice Foto: Shutterstock

Torbe ukrašavaju naš stajling već decenijama, dolazeći u različitim bojama, oblicima i veličinama. Zato svaka žena može sebi pronaći onu idealnu.

Kako se smenjuju stilovi i trendovi, teško je ponekad uklopiti lepo i praktično. S obzirom na to da danas vladaju male torbe, mišljenja su izuzetno podeljena da li žrtvovati stajling zarad komfora.

Da li su ove torbice praktične ili ih je bolje zameniti za veće, otkriva "Saclab.com"

Veličina je bitna

Treba uzeti u obzir sve vaše potrebštine kada je zvezda vaše kupovine torba. Da, moderno je nositi manje torbe, ali kupovina treba zaviseti od koristi koju vama ona pruža. Zato, ako vam je potrebna neka torba da u toku dana smestite sve potrebne stvari kojih ima podosta, onda je definitivno jedna velika pravi izbor. Ali, ako je u pitanju neki večernji izlazak, večera ili slavlje, onda vam je sigurno najpraktičnija ova moderna mikro torbaica.

torbe, tašne Foto: Shutterstock

Prednosti i praktičnost

Postoji nešto neodoljivo kod malih torbi. Pogotovo jer služi za nošenje isključivo potrebnih stvari kao što su ključ, telefon, novac i karmin. Nije li to dovoljan razlog da u svoju kolekciju dodate jednu zanimljiv torbičak? Ako nije onda ćemo vas podsetiti i na one poveće.

Velike torbe uglavnom su za svakodnevne aktivnosti praktične, baš zbog prostora koji vam pružaju. Ali, setimo se, većina situacija, kada zagubimo novčanik duboko u njoj, najčešće kada je baš naš red na dugo čekanoj kasi u prodavnici ili kada nam nešto još manje, a potrebnije nestane. Takođe, žene često umeju da se zanesu kada je u pitanju "samo najpotrebnije", što se najčešće ogleda kada se spremamo za puovanje: miniodmor, ali ogroman kofer.

Stoga, manje torbice "osuđuju" žene na zaista najnužnije stvari, a jednom kada ih kupite, velike su šane da ćete se vrlo brzo na njih i navići. Ako imate želju lično da se uverite, pakovanje torbice u torbu definitivno nije slučaj "dva pozitiva daju pozitivno", jer ćete sebi stvoriti samo još koju pregradu za traženjem dobro skrivenih stvarčica.

tašna , šminka , torbica Foto: Shutterstock

Torbica ili džep

Protekle godine bila je popularna pojava izuzetno male torbe, možda nije ispravno pravopisno, ali istinito bi bilo rečeno i "mala torbica" jer je čak i manja od onoga što očekujete. Ovde je jasno da praktičnost nije bila na umu kada je pravljena, ali sigurno ćete njom privući pažnju.

Ovo je možda dodatni džep na vašoj odeći, međutim, no ipak se pobrinite da skinete višak privezaka za ključeve ako želite da barem to stane pored sitnog novca.

torbica , mikro torba, mala tašna, mala torba Foto:Shutterstock

Definitvno ne možete pogrešiti ako se odlučite za onu torbu koja vam se dopada. Izbegnite one osude prema samoj sebi tipa "nije to za mene, ne priliči mi" ili "ne umem ja to da iznesem", već se usudite na rizik, a ideje za kombinacije će vam same dolaziti.

(Ona.rs/Marta Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota