• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modne kombinacije za doček Srpske nove godine: Novogodišnja inspiracija za dame u trendu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavljima kao da nema kraja, a čuvena Srpska nova godina među njima zauzima posebno mesto. Pogledajte predloge najlepših haljina za novogodišnju noć

  • 0
Novogodišnje haljine Lamour Foto: Foto studio Kult

Ostalo je još jako malo vremena do najluđe noći i dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru. Panika koja se ogleda u pitanju “šta obući?” postala je sve veća. Kako je ostalo malo vremena, odlučili smo da vam pomognemo u odabiru - posetili smo dizajnerski atelje “L’amour” naše dizajnerke Aleksandre Čupković, u srcu Beograda.

Ukoliko želite da ostavite naročiti utisak i da zasijate u novogodišnjoj noći, uz ovakve modne predloge nećete pogrešiti.

U novogodinjoj kolekciji brenda “L’amour” možete pronaći haljine jako zanimljivih i nesvakidašnjih krojeva, izrađenih od materijala koji po sebi imaju kristale i šljokice.

Tu su uvek i klasični modeli haljina po kojima su možda i najpoznatiji, a koji prate svaku njihovu kolekciju.

Aleksandra je, naravno, mislila i o onim dama koje vole ipak nešto klasičnije, te im je spremila odela u bojama koje su hit ove sezone, kao i kombinezone po kojima je jako poznata i koje ste mogli videti na mnogim našim poznatim dama.

Takođe, dizajnerka Aleksandra poručuje damama:

- Da da biste postigli glamurozan izgled, pokušajte da uz efektnu modnu kombinaciju ne preteruju sa mejk-apom. Trik je da birate što prirodniju šminku i frizuru da bi ceo modni stil došao do izražaja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota