• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dior udahnuo novi život starim klasicima na Nedelji mode u Parizu: Naomi Kembel dominirala na crvenom tepihu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U čast poslednje revije Dior Homea legendarni supermodel je nosila kompletan Dior izgled

  • 0
Naomi Campbell

Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naomi Kembel je osvojila svojom pojavom crveni tepih u petak pre početka modne revije Dior Home tokom Nedelje mode u Parizu, noseći kombinaciju koja je potpuno bila fokusirana na njen kaput.

U čast poslednje revije Dior Homea, legendarni supermodel je nosila kompletan Dior izgled, uključujući sivi kaput sa detaljima na kragni, strukturirano crno odelo i avijatičarske naočare za sunce. Izgled je upotpunila parom crnih čizama sa četvrtastim vrhom.

Pored Kembelove, ni fudbaler Dejvid Bekam sa sinom, među mnogim drugim poznatim ličnostima, nisu propustili modni događaj i reviju muške kolekcije luksuznog modnog brenda Dior. Vrišteći obožavaoci su ispred "Place de la Concorde", dočekali i kej-pop zvezdu Džimina, koji je ranije ove nedelje imenovan za ambasadora globalnog brenda za kuću.

David Beckham, Dejvid Bekam

Foto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon uzbuđenja na crvenom tepihu usledila je "mračna" povorka i modeli su polako izašli, dok su glumci Gvendolin Kristi i Robert Patinson recitovali pesmu T.S. Eliota pesma "Pusta zemlja", dok su njihova lica bila projektovana na ekran.

Dior Homeova revija na pisti za jesen 2023. dizajnirana je pod kreativnim rukovodstvom Kim Džones. Najnovija kolekcija muške odeće brenda inspirisana je Diorovim arhivama, a Džons se okrenuo nasleđu Iva Sen Lorana koji je preuzeo brend Dior nakon smrti njegovog osnivača Kristijana 1957. godine.

Džons je transformisao poznate komade poput ribarskih kapa za kišu, pantalona i zdepastih džempera u uzvišene stilove prigušenih boja  slonovače, prašnjavo plave i blede, kao i senf žute. Predstavljene su, kako prenosi Rojters, i prozračne pončo vetrovke, široke pantalone sa dodatnim naborima i široke bermude, nošene kao suknje.

(Ona.rs)

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota