• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi stajling kraljice Leticije inspirisala je Ranija od Jordana: Ženstveno, puderasto i nežno

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

U ovoj bluzi viđena je i ranije, tokom 2017.

  • 0
Kraljica Leticija

Foto: EUROPA PRESS/A.Ortega.POOL / ContactoPhoto / Profimedia

Za prijem u diplomatskom koru španska kraljica Leticija odlučila je da debituje u velikom stilu. Poštujući bonton, izabrala je dugačku suknju za dnevni prijem.

Izgled kraljice Leticije je verzija modne kombinacije koju je Ranija od Jordana nosila na dan venčanja kraljice Leticije sa kraljem Felipeom. Tog 22. aprila 2004. godine kraljica Ranija stigla je u katedralu Almudena u Madridu u predivnom "živanši" ansamblu, sastavljenom od ljubičaste suknje izvezene belom čipkom, sa mašnom na leđima ukombinovanom sa svilenom belom bluzom.

U susret "proslavi" devetnaestogodišnjice tog izgleda, koji je se našao i na listi najboljih svojevremeno, španska kraljica je inspiraciju pronašla baš u njemu i iznela ga na svoj način.

U salu Kraljevskog dvora kraljica je ušetala noseći dugu puder-roze suknju sa debelim pojasom i svilenu belu bluzu čiji se deo oko vrata vezuje u mašnu.

I daleko od toga da svoju novu suknju kombinuje sa novim komadom - kraljica Leticija je ponovo odlučila da reciklira belu svilenu "karolina herera" bluzu koju čuva u svom ormanu više od pet godina.

Kraljica Ranija

Foto: ODD ANDERSEN / AFP / Profimedia

U retro stilu, bluza ima dugmad, manžetne i veliku mašnu na vratu. Pojavila se u njoj u septembru 2017, kombinujući je sa pantalonama sa printom, a ponovo ju je nosila prošle godine u Logronju, uz asimetričnu suknju čuvenog španskog brenda.

Kraljica je upotpunila svoj izgled ružičastim antilop salonkama. Ponovila je i nakit, koji nije nosila od 2014. godine. Upečatljive viseće minđuše načinjene su od različite vrste kamenja u zelenoj, plavoj i beloj boji. Prsten koji je premijerno predstavila ranije, 6. janura na tzv. Vojnom Vaskrsu, nije izostao.

Na prstenu italijanske firme "Coreterno", ispisano je "Amor che tutto move" ("Ljubav pokreće sve"), citat inspirisan "Božanstvenom komedijom" Dantea Aligijerija. Štaviše, unutra piše: "Sve dok postojim bićeš voljen" ("Voleću te ceo život"). Njegova cena je 975 evra i dostupna je na sajtu brenda.

Ovim činom završava se dnevni red Kraljičine nedelje, piše "Vanitatis".

Video: Ako želite da postanete princeza, pratite ova uputstva

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota