• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Blistala je u venčanici od 37 dolara: "Ništa nije važno ako se udajete za ljubav svog života"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naručivanje haljine onlajn, bez probavanja i bez bilo kakvog uverenja u kvalitet, na kraju je rezultiralo apsolutnom srećom

  • 1

Biranje venčanice je sigurno najlepši korak u pripremi venčanja. Doduše, može biti i najstresniji, ali mnoge mlade tvrde da, kada je obučete, zaboravite na sve to silno vreme koje su potrošile u potrazi.

Buduće mlade verovatno mesecima pre velikog dana imaju viziju svoje haljine iz snova, a da bi sve bilo savršeno, za neke mlade, bez dobre šnajderke koja će voditi računa o neophodnom materijalu i svakom koraku u ostatku procesa, ništa ne može da prođe. Međutim, Loren nije ulagala toliko vremena i energije u traženje haljine u kojoj će zablistati na svom venčanju, niti je za to imala vremena.

Naručivanje haljine onlajn, bez probanja i bez bilo kakvog uverenja u kvalitet, na kraju je rezultitalo apsolutnom srećom.

Za samo 37 dolara, na jednom popularnom sajtu za prodaju odeće, Loren je pronašla haljinu koja je zahtevala samo male prepravke.

I dok smo se više puta zabavljali gledajući videe u kome devojke pokazuju kako je onlajn šoping krenuo po zlu, Loren se oduševila čim je otvorila svoj paket.

@lorenrosko I still can’t believe it but AGH! 🥰 #weddingdress #affordable #elopement #wedding ♬ original sound - Loren Schaffer Rosko

- Odlučili smo se da "pobegnemo" i imamo žurku iznenađenja povodom veridbe, a na kraju se ispostavilo da će ta žurka zapravo biti venčanje. Dakle, imala sam samo tri nedelje da pronađem haljinu, a kako sam se "ubijala" od vežbanja u teretani, želela sam da mi se vide leđa. Tako da sam guglala haljine sa golim leđima i najdubljim mogućim izrezom i onda se ova haljina pojavila i zaljubila sam se u nju. Ali, leđa nisu bila otvorena dovoljno, pa je moja majka napravila izrez sve do moje zadnjice - ispričala je Loren u svom videu.

Njena mama je prepravila i prednji deo haljine kako bi Loren bila sigurna da će sve stajati na svom mestu i na kraju je sve izgledalo baš kako je zamislila.

- Nisam želela da potrošim na hiljade dolara, a i želela sam da se osećam izazovno i postigla sam to. Na kraju krajeva nije ni važno ako se udajete za ljubav svog života. Osećate se kao milion dolara u svakom slučaju - zaključila je Loren.

Video: Povela je sveštenika, kumu i obukla se u venčanicu: Tražila je od verenika nasred posla da je oženi

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mmmm

    3. februar 2023. | 12:59

    Kad je zena lepa, moze i dzak da obuce, lepo ce joj stajati.

    Podelite komentar