• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Megan Foks u dva izdanja za Gremi svečanosti: Bela haljina nalik venčanici i crveni Džesika Rebit stil

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obe kombinacije krasili su dijamanti

  • 1
Megan Foks Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Može se reći da su se čula svadbena zvona dok je Megan Foks šetala crvenim tepihom na sinoćnoj dodeli Gremija. U pratnji svog verenika, Mašin Gan Kelija, glumica se pojavila u haljini boje slonovače iz kolekcije Zuhaira Murada za jesen 2023. godine. U ovakvom ansamblu je dugo nismo videli.

Svečana bela haljina imala je siluetu sirene sa korset gornjim delom na koji se do bokova nastavljao prozirni steznik. Duž struka, haljina je imala srebrno-zlatne dijamantske ukrase, kojima su bile ukrašene i bretele. Zbog boje, ali i zbog detalja, ova haljina neodoljivo podseća na venčanicu.

Meganina stilistkinja Mejv Rajli uparila je haljinu sa štiklama obloženim belim satenom. Na rukama, Foks je nosila dijamantsko prstenje, odlučivši da svoj verenički prsten sa dijamantima i smaragdom ostavi kod kuće.

Foks i Keli su prisustvovali zabavi Klajva Dejvisa pre dodele Gremija, a za to pojavljivanje je izabrala korset haljinu Alekis Mabil koja grli figuru i ističe atribute. Višnja-crvena korset haljina nabire se u predelu bokova i spaja u nešto nalik mašni.

Ovaj model haljine, ali i roze rukavica sa otvorenim prstima, podsetili su nas na autentičan izgled čuvenog animiranog lika - Džesiku Rebit. Upečatljiv dodatak bila je slojevita dijamantska ogrlica.

Video: Niko ne kapira zašto najlepše žene padaju na ovog lika: Lista lepotica koje je smuvao je sve duža

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • C he

    6. februar 2023. | 20:47

    Ova uvek nesto nadrndana,glumi ludilo...

    Podelite komentar