• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo vam modnu formulu za ovogodišnji trend: Tajni sastojak su ove neverovatne čizme

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove čizme su specifične, ali vrlo upečatljive. Uz pomoć njih nemoguće je ne pokupiti komplimente!

  • 0
kaubojka, kaubojke, čizme Foto:Shutterstock

Ormari žena se, pored "Nemam šta da obučem", svedu se na malo stvari koje su vrh trenutnih trendova, jer se uvek nekako vratimo na stare dobre klasike koji ne predstavljaju izazove, već su naša modna zona komfora. Možda je ova godina ona prava da malo rizikujete i prošarate garderobu novim koamdima koji su trenutno popularni.

Nekada je teško ići u korak sa modnim idejama koje stupaju na snagu, ali je ponekad trik "jedan komad-bezbroj mogućnosti" dobra investicija, navodi "Instyle.de"

Da li ste čuli za čuvene čizme kaubojke? One su trenutno jedne od najnošenijih modela čizama, baš jer su podložne raznim varijantama nošenja.

Kaubojke su specifične čizme koje uglavnom imaju neku srednju dubinu ili su plitke. Ime ih opisuje možda i najbolje, inspiracija polazi od junaka starih vestern filmova i prepoznatljive obuće kauboja. Samo što se sada nose nešto drugačije.

Moramo priznati da nisu najpogodnije za sve kombinacije, jer su stalno u centru pažnje, pa se lako možete prevariti i skrenuti sa modernih šina.

kaubojke, čizme, moda Foto:Shutterstock

Danas su one često "trešnjica na torti", pa se kombinuju uz neke jednostavnije, a opet predivne stajlinge. Pretežno uz neku kraću suknju ili šorts. Najzanimljivija kombinacija, u kojoj su ove čizme glavna zvezda, jeste ona kada se ukombinuju sa lepim šortsem, jednostavnom majicom i dobrim oversized sakoom ili blezerom. Jednostavno, ali upečatljivo! 

U hladnijim danima idealne su uz džins i demper, pa može se reći da pokrivaju više godišnjih doba.

Ako ih nemate u svojoj kolekciji, onda je ovo pravo vreme da razmislite o njima!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota