• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Kejt se pojavila u novoj verziji kaputa u kome je debitovala 2012: Samo poznavaoci prepoznaju razlike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaput je tople braon boje do ispod kolena, u donjem delu dominira A-kroj. Napravljen je od kesten-smeđe vunene tkanine

  • 1
Kate Middleton Foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Princeza Kejt i princ Vilijam upriličili su zajedničku posetu Kornvolu, i to prvi put nakon smrti kraljice Elizabete II u septembru.

Princ i princeza su započeli posetu Nacionalnom pomorskom muzeju Kornvol u Falmutu i, nakon što su upoznati sa bogatom pomorskom istorijom jugozapadnog vrha Engleske, u radionici im je prikazan potresan projekat.

Za tu priliku Kejt je nosila stari braon kaput modne kuće "Hobs" u kom je debitovala 2012. godine, ali obožavaoci kraljevske mode veruju da je kaput izmenjen ili da je novija verzija onog u kom se pojavila pre 11 godina. Nosila ga je od 2012. do 2017. godine, ukupno šest puta.

Kaput je tople braon boje do ispod kolena, a donjim delom dominira A-kroj. Napravljen je od kesten-smeđe vunene tkanine.

Originalni kaput marke "Hobs" pod nazivom "Celeste" činio je deo kolekcije za zimu 2011. godine i dolazio je sa tri kožna kaiša - jednim oko struka i dva oko ruku. Takođe, originalni kaput nije imao toliki šlic na zadnjem delu.

Na Božić 2016. godine Kejt je dodala krznenu kragnu kaputu. Današnji kaput za njenu posetu Kornvolu je definitivno duži - "pada" dosta ispod kolena, a neki veruju da je to novija verzija originalnog kaputa "Celeste" koji je "Hobs" ponovo objavio posle uspešne prodaje, nakon što ga je Kejt "promovisala",  piše "Express".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Đina

    9. februar 2023. | 20:41

    Ne sviđa mi se ovaj kaput. Stoji joj kao pozajmljen. Obično je fantastično obučena.

    Podelite komentar