• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajkerski stil Salme Hajek je pravo osveženje: Glumica vraća nošenje korseta na velika vrata

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glamurozni pank izgled glumice koja uvek blista na crvenom tepihu

  • 2
Salma Hayek, Selma Hajek Foto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Salma Hajek je ponela nešto dinamičniji i grublji izgled na dodeli nagrada BRIT 2023. Hajek je u O2 Arenu u Londonu, na crveni tepih, stigla u crnoj kožnoj haljini. Iz kolekcije brenda "Aleksandar Mekvin" za proleće 2023, modna kombinacija glumačke zvezde bila je sastavljena od prozirnog, mrežastog gornjeg dela bez rukava, na šta se nastavljao kožni korset.

Izazovni komad sa akcentom na šavovima širio se u asimetričnu suknju isprekidanu srebrnim kopčama i rajsferšlusima, dajući izgled nonšalantno drapirane bajkerske jakne. Ipak, ovakve suknje su zaista samo za posebne prilike, a podjednaku pažnju privlači i Salmin korset. Čini se da ćemo ovaj komad ove godine nositi sve više. Ako niste raspoložene za nešto smelija izdanja, uvek ga možete nositi u elegantnim, a neobaveznim izdanjima sa "oversized" odelom.

Mrežaste čarape i velika isprepletana ogrlica dodali su glamurozni pank momenat Salminom izdanju. Kada je reč o obući, Hajek se odlučila za par visokih čizama sa platformom kako bi upotpunila svoju kombinaviju.

Njene crne kožne platforme su se slagale sa njenom haljinom i zaista je stvoren jednobojni izgled koji potpuno odgovara na bajkersku temu. Zaobljeni đonovi na platformi, kao i debele potpetice su za nju neizbežan komad, a ovde osim što joj daju na visini, odlično se uklapaju uz suknu, pa kombinacija ima celinu, akcenat nije samo na jednom komadu, kao što bi to bio slučaj da je obula cipele umesto čizmica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Aleksandar

    15. februar 2023. | 16:16

    Izgleda kao budala

    Podelite komentar

  • Sima kosmos

    20. februar 2023. | 19:40

    Izgleda extra, kao i uvek.

    Podelite komentar