• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Štedljiva elegancija: Princeza Kejt prepravila staru haljinu, pa zablistala na crvenom tepihu BAFTE u belom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi put smo je u ovoj haljini videli 2019. godine i to na istom događaju!

  • 1
Kejt Midlton, Princeza Kejt Midlton

Foto: Tanjug/AP

Princeza Kejt Midlton i princ Vilijam prisustvovali su sinoćnoj dodeli BAFTA filmskih nagrada u Londonu, a Kejtin izgled je verovatno već poznat obožavaocima kraljevske mode i modnih izdanja kraljevske porodice.

Par je bio među poslednjim učesnicima koji su stigli u Southbank centar u Londonu pre početka ceremonije dodele nagrada, a na crvenom tepihu, u tom trenutku, svi su se okretali za njima. Kejt je nosila balsku haljinu na jedno rame, do poda, modne kuće "Alekander Mekvin", koju je i ranije ponela na dodeli BAFTA nagrada 2019.

Ali Kejt je ovog puta potpuno drugačije stilizovala haljinu, dodajući crne dugačke rukavice i crnu večernju torbicu. Cvetni detalji na ramenima viđeni 2019. godine zamenjeni su elegantnim šlepom  koji je padao duž leve strane tela.

Viseće cvetne minđuše su bile pravo osveženje princezinom izgledu, koju smo navikli da viđamo sa dijamantskim minđušama, a oduševiće vas i činjenica da su ove minđuše iz svima dobro poznatog španskog brenda - "zare", inače jednog od Kejtinih favorita među pristupačnijim brendovima. Dostupne su za onlajn kupovinu u ovom trenutku.

Kejt Midlton, Princeza Kejt Midlton

Foto: Tanjug/AP

Ovo nije prvi put da Kejt reciklira svoje modno izdanje na crvenom tepihu BAFTA-e. Ona se 2020. pridržavala teme održive mode, tako što je nosila belo-zlatnu haljinu brenda "Alekander Mekvin", koju je prvi put ponela 2012. godine - štedljiva elegancija je njen zaštitni znak.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Bs kv

    21. februar 2023. | 01:16

    Sjajna princeza , zaslužuje da bude i biće kraljica i po. Normalna i skromna.

    Podelite komentar