• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nikola Jokić servira elegantnu modnu igru: Cvetno, karirano i pepito odelo za profesionalnost i van terena

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najčešće nosi odela brenda "musika", koji je postao omiljen među glumcima, sportistima i biznis liderima

  • 0
Nikola Jokić Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Kada pomislimo na muškarce u sportu sa dobrim modnim ukusom, zasigurno svakom prvo pada na pamet Dejdiv Bekam i njegova neprikosnovena izdanja. On vlada modom zahvaljujući dobrom ukusu i interesantnim kombinacijama boja i krojeva, a svako njegovo izdanje prate i aksesoari koji zaokružuju ceo izgled.

Nije zgoreg spomenuti i Kristijana Ronalda, Lebrona Džejmsa i njihove smokinge, kao ni raznobojne kombinacije Dvejna Vejda.

Za njima ne zaostaje ni superzvezda Nagetsa, naš Somborac Nikola Jokić, koji se od kraja prošle godine u više navrata pojavio u više njego zanimljivim izdanjima i za kratko vreme pokazao kako treba da izgleda jedan profesionalac van terena.

- Jednostavno mi se ne sviđa način na koji se momci oblače za utakmice. Nošenje odela znači biznis. Ovde sam da radim svoj posao - odgovorio je MVP jasno i koncizno na pitanje o promeni stila.

Tada se pojavio u elegantnom kariranom printu u plavim i braon tonovima, a maksimum je izvukao obukavši i svetloplavu rolku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MUSIKA (@musika)

- Počeo sam to da radim ove sezone. Mislim da je to jedan od načina da se predstavite - rekao je tada.

Nikola Jokić je jedna od najsimpatičnijih superzvezda u NBA, a dvostruki MVP, pored fantastičnih nastupa koje pruža tokom utakmice, dobija pozitivne kritike iz sveta mode.

Lepo se oblačiti, osećati se i dobro igrati čini se da je Jokićev glavni moto ovih dana. Svoj izgled učinio je reprezentativnijim i prepoznatljivijim. Nivo ozbiljnosti i profesionalizma sa igre preneo je i na modno polje.

Najčešće nosi odela brenda "musika", koji je postao omiljen među glumcima, sportistima i biznis liderima. Jokić je nosio njihova karirana odela u braon, ljubičastim, plavim tonovima, a onda je pažnju skrenuo u somotskim krojevima, da bi sve oči bile uprte u njega kada se pojavio u odelu cvetnog printa i naposletku u pepito desenu, sa kojim nema greške.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by GQ Sports (@gqsports)

U ovom svojevrsnom stilskom klasiku odela dobijaju dozu razigranosti i dinamike, naročito kada su poslovne kombinacije u pitanju.

Video: Nećete verovati koliko skupe papuče Jokić vucara po štali

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota