• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mulen ruž", opera, noći u Parizu i Madridu: Kolekcija Giljerma Desima donosi modu koja se ne plaši rizika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako nositi poznate printove i stilove u nešto drugačijem izdanju

  • 0
Mercedes Benz Fashion Week Foto: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šou, bioskop, kabare, pozorište i san koji se ostvaruje u Madridu. Giljermo Diez Lopez, kreativac koji stoji iza brenda "giljermo desimo ", predstavio je svoju kolekciju prošle nedelje na "Mercedes-Benz Fashion Week-u", koja je održana u španskoj prestonici od 15. do 19. ovog meseca.

Giljermo je zasnovao svoje dizajne na putovanju koje je počelo u noćima Madrida, spojenih sa operom i Marijom Kalas, prolazeći kroz bajke i beskrajnu magiju, da bi se na kraju probudio u boemskom Parizu, u Mulen ružu.

"Mercedes-Benz Fashion Talent 2023" , slavi 10 godina, ukupno 21 izdanje, a od svog nastanka opredeljuje se za modu u nastajanju, drugim rečima, onu koja se ne plaši rizika.

Giljermo Desimo je želeo da publika učestvuje u reviji, da bude u pravoj kabare žurki i može se reći da je uspeo.

"Spektakularno, spektakularno", naziv je revije koja je sve ostavila bez teksta. To je postignuto dizajnom koji nas vodi u boemski Pariz "Mulen ruža" ili zlatno doba Holivuda. Bez sumnje, Giljermo ima sposobnost da pretvori predstavu u eksploziju emocija. To je kolekcija koja govori o slobodi, želji za životom i važnosti da se osećate dobro u svom okruženju, piše "Neo2".

Veliki šeširi, tufne, čipka, perje i svila - sve što inače i viđamo na gala večerima kojima prisustvuju poznati, Giljermo nas ovom kolekcijom podstiče da takve komade nosimo neustrašivo i samouvereno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota