• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od jutarnje kafe do romantičnog plesa: Kombinacija Jelene Đoković je idealna za svaku priliku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stajling koji ćete želeti da iskopirate

  • 2

Jelena Đoković je poznata po svedenim i elegantnim odevnim kombinacijama koje inspirušu mnoge žene. Pored stila koji poseduje, Jelenu karakteriše i to da bezuslovno podržava svog supruga Novaka Đokovića, te mu je na krajnje simpatičan način čestitala istorijski uspeh.

Naime, Novak je postao apsolutni rekorder sa 378 nedelja na čelu ATP liste, a Jelena mu je čestitala na društvenoj mreži "Instagram".

- Slavimo Novakovu tenisku LJUBAVNU AFERU koja traje već duže vreme... I svi znaju za to (a ženi uopšte ne smeta) - napisala je Jelena.

Na video-snimku koji je objavila vide se Novak i Jelena koji plešu, a pažnju mnogih je odvukla Jelenina sjajna odevna kombinacija.

Jelena je obukla lila džemper koji je upasala u duboke sive pantalone sa širokim nogavicama.

Jednostavno, a efektno je pravi opis ove kombinacije koju možete nositi u gotovo svakoj prilici. Ona je svoju kosu skupila u nisku punđu, te su do izražaja došle viseće minđuše koje su se sjano uklopile u stajling.

Kombinacija boja je pun pogodatak, a detaljima poput nakita, torbice i obuće, možete da "začinite" ovaj stajling kako god želite.

Video: Izabrali smo da idemo putem kojim idu koze: Novak i Jelena ponovo na vrhu

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • SVM

    27. februar 2023. | 13:21

    Ovo nije plesanje nego ljuljanje. Ne bih komentarisala osim da je dnevna kombinacija dobra. Neka su samo srećni i zdravi

    Podelite komentar

  • Lora

    27. februar 2023. | 13:31

    Sta je pogresno sa njima?! Objavljuju more gluposti, zreli ljudi. Njihovim glupostima nikad kraja. Ljude interesuje tenis a ne njihove gluposti. Brak u kome vlada ljubav, nema potrebe za reklamom i pokazivanje . Ocigledno nesto skripi, jer nije sve u parama i stalnom hvalisanju da ih imaju. Cuti

    Podelite komentar