• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stajlinzi koji su obeležili crveni tepih: Pokazale su šta znači biti na visini zadatka

Vreme čitanja: oko 1 min.

O nekim od ovih kombinacija će se još dugo pričati

  • 0
Screen Actors Guild Awards Foto-kolaž: Tanjug/AP, Matt Petit for SAG Awards/Shutterstock Editorial/Profimedia

Dodela nagrada Udruženja filmskih glumaca, 29. po redu, održana je u nedelju u "Fermont Century Plaza" u Los Anđelesu, u čast nekih od najboljih televizijskih i filmskih izvođenja.

Pored dodale nagrada u fokusu su bile i dame koje su prošetale crvenim tepihom u toaletama od kojih zastaje dah.

Svaka dama je bila posebna na svoj način, a mi smo za vas izdovojili četiri kombinacije koje su se istakle i oduševile sve pristune.

Prva na redu je Zendaja, koja je već danima u žiži javnosti zbog svojih stajlinga. Ona se pojavila u roze satenskoj haljini koju potpisuje monda kuća "Valentino", a ono što ovu haljinu čini magičnom su izvezene ruže koje su joj dale posebnu notu.

Druga na redu je Emili Blant, čiji stajling takođe ne prestaje da se komentariše. Emili je obukla prelepu crvenu haljinu koja prati liniju njenog tela. Ova haljina je kreacija modne kuće "Oskar de la Renta", a glumica ju je iznela na najbolji mogući način.

Cvetni vez koji krasi ovu haljinu, ali i desetine horizontalnih crvenih traka od kojih je i napravljena, oduševili su mnoge. Kada je reč o nakitu, Emili je stavila zlatne minđuše i ogrlicu koja izgleda poput zmije koja je prekrivena cirkonima.

Džesika Čestejn nas često oduševljava toaletama koje nosi, te je to bio slučaj i ovaj put. Glumica je pozirala u prelepoj ciklama haljini otvorenih ramena, a dekolte je bio naglašen dubljim izrezom.

Pored tri haljine koje su obeležile crveni tepih, izabrali smo i jedno odelo, a nosila ga je Ariana DeBose. Pevačica i glumica se odlučila za jarkoroze odelo, a sako je bio zvezda stajlinga. U pitanju je model koji savršeno naglašava struk, dužine izraženije nego kod uobičajnih sakoa.

SAG, Dodela nagrada Foto:Tanjug/AP

U galeriji ispod teksta pogledajte stajlinge i drugih dama koje su se pojavila na crvenom tepihu:

Koja haljina vam se najviše dopada? Podelite s nama u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota