• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Blančet zna koja su dva neprolazna klasika: Poput Dijane Đoković neguje ležernu eleganciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za posao, izlazak, proslavu, ručak ili kafu sa prijateljicama

  • 1
Kejt Blančet, Cate Blanchett Foto: Tanjug/AP

Na 25. dodeli nagrada pod nazivom "Costume Designers Guild Awards", koja slavi kostimografiju filmskih i televizijskih ostvarenja, istakla se glumica Kejt Blančet.

Ovim povodom mnoge svetske zvezde su ponele zavidne kostime i toalete, ali ona je svojom efektnom, a opet vrlo nosivom kombinacijom poslala nešto drugačiju poruku.

Glumica je ponela košulju na tufnice i crne zvonaste pantalone sa dubokim strukom. Celu modnu kombinaciju krasio je neobični blejzer predimenzioniranih naramenica i kraljevskih motiva.

Ono što je ponela ispod predstavlja podsećanje na najneophodnije komade u garderoberu svake dame - svilenkasta košulja i crne pantalone.

Stilizovanjem neprolaznog klasika možete održati važne i korisne modne lekcije. Bilo da idete u kancelariju ili ste u potrazi za kombinacijom u poslednjem trenutku za noć u gradu, naučite da dozvolite da svilena bluza postane glavni odevni predmet u vašoj garderobi.

Bilo da je u pitanju kombinovanje sa pantalonama, džinsom ili suknjama, svilena bluza ili košulja će diktirati dinamičnost. Izaberite onu sa cvetnim motivima za razdragani, devojački izgled ili onu sa oštrom kragnom za kancelarijski šik. To dobro zna i Dijana Đoković, koja je ovakvu kombinaciju, ponela u svečanoj prilici na nedavno održanoj privatnoj proslavi. Njena kombinacija zasnivala se na boji košulje, dok je kod Kejt to slučaj sa printom i kragnom.

Košulju poput ove koju nosi Kejt Blančet krase detalji i način vezivanja, pa nije bilo potrebe da se mnogo razmišlja o nakitu. Njena kosa je kratka, a dame koje imaju dugu kosu migu da računaju na to da bi idealna frizura uz ovakvu košulju bi bila punđa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Danijela

    3. mart 2023. | 19:24

    Kejt Blanšet poput Dijane Đoković? Stvarno je glupo da poredite vrhunsku glumicu sa nečijom mamom.

    Podelite komentar