• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naomi Kembel ponovo pokazuje zašto je neprikosnovena: Prošetala je dve haljine i osvojila publiku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Supermodel je predstavila imidž uzvišene elegancije, jer je na modnoj pisti obukla ne jedan već dva zatamnjena ansambla

  • 0
Naomi Kembel

Foto: Tanjug/AP

Naomi Kembel se prvi put pojavila na pisti za jesen/zimu 2023, šetajući preko peščanog pejzaža u crnoj haljini sa detaljima oko vrata u obliku oreola i sa izraženim dekolteom, pre nego što je reviju zatvorila u hibridnoj bomber-haljini.

Ko bi nas bolje podsetio na trajni status originalnog supermodela od Naomi? To uporno dokazuje dok šeta pistama na revijama najprestižnijih brendova.

Manekenka (52) se pojavila u privlačnoj crnoj maksi haljini sa dekolteom ukrašenim draguljima. Ovaj model podnela je uz čizme sa potpeticom i upotpunila autfit krupnom zlatnom narukvicom.

Supermodel je takođe predstavila imidž uzvišene elegancije, jer je na modnoj pisti obukla ne jedan već dva zatamnjena ansambla. Reviju je zatvorila u haljini sa prednjim patentnim zatvaračem i velikim džepovima. Izraziti stil karakteriše predimenzionirani gornji deo, sa dubokim dekolteom, koji se nastavlja u maksi suknju koja grli figuru.

Kolekcija jesen/zima delovala je futuristički - trikotaža je bila uparena sa haljinama i oštrim krojem.

Srebrni ukrasi su se provlačili kroz kolekciju, od kaiševa, kopči i rajsferšlusa, do frizura manekenki ukrašenih srebrnim prstenovima, koji su u potpunosti prekrivali lice modela. Na zvaničnom "Instagram" profilu brenda napisano je:

"Pošto se postojeći kodovi, prošli rituali i ljudski objekti razbacuju u novu dimenziju, odeća ispunjena savremenom perspektivom nagoveštava ranije nezamislivu budućnost".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota