• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova kolekcija Dragane Ognjenović: Poznata dizajnerka još jednom donela svetsku modu na beogradske piste

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragana Ognjenović je živi dokaz da nam ne treba avionska karta do Pariza, Milana ili Njujorka, kako bismo uživali u vrhunskim kreacijama

  • 1

Dragana Ognjenović studirala je slikarstvo, stoga ne iznenađuje što je njena kreativnost nepresušna.

Svoju prvu reviju održala je upravo još za vreme studentskih dana, a danas je postigla da njeno ime bude poznato širom Evrope, Amerike, Meksika.

Godine 2006. bila je prvi domaći dizajner koji se predstavio na Nedelji mode u Njujorku, sa Donom Karan i Kalvinom Klajnom.

Elegantni, neprolazni stil krasi njene kreacije, a nedavno je predstavila svoju kolekciju za proleće/leto 2023. Kolekcija je izvedena od preciznih krojeva, prefinjenih linija naglašenog struka.

U ponudi su visoko zakopčane haljine, suknje s visokim pojasom, produžene bluze u muslinu, kao i haljine u romantičnom stilu.

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjavaju pravougaoni oblici minđuša i narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici minđuša i ogrlica u transparentnom koloritu od poludragog kamenja.

Dodatak 2023 SPRING kolekciji su posebno izrađene torbe, od jako malih, mini-veličina do skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcent naradžastoj, žutoj boji i bojama peska i čokolade.

(Ona.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Coco21

    7. mart 2023. | 14:52

    Predivni modeli i kreacije… 🤗❤️

    Podelite komentar