• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ledi Gaga na dodeli Oskara iz "versače" haljine uskočila u pocepane farmerke, majicu i patike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ledi Gaga je na ovogodišnjoj dodeli Oskara ponela dva potpuno oprečna stajlinga

  • 1
Lejdi Gaga, ledi gaga, lady gaga Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision/AP

Ako je jedno sigurno, onda je to da će Ledi Gaga učiniti sve da impresionira na nekoj dodeli nagrada.

Pevačica je dugi niz godina nosila neke od najekstravagantnijih modnih izdanja koje crveni tepih pamti, pa ni njen izgled za ovogodišnju dodelu Oskara nije bio drugačiji.

Iako su kružile glasine da možda neće moći da prisustvuje dodeli Oskara 2023, pop diva je stigla na ovaj važan događaj noseći prozirnu haljinu modne kuće "Versače“, koja je imala nizak struk i korset koji je prekrivao njene intimne delove.

Izgled je upotpunila crvenim karminom koji je bio savršen kontrast crnoj toaleti koju je kreatorka Donatela Versače specijalno namenila pop zvezdi. Kosa joj je bila upletena u riblju kost.

Haljina je imala duge rukave i "versače" medaljon na struku koji se uklopio sa svetlucavom ogrlicom koja je dodala blistavost njenom izdanju.

Iz raskošne "versače" crne toalete Lejdi Gaga je za nastup na sceni i izvođenje svoje pesme "Hold My Hand" "uskočila" u opuštenu odevnu kombinaciju koja se sastojala od pocepanih famerica, crne bluze i ležernih starki.

Prilikom nastupa pevačica nije nosila šminku, što je sve dodatno iznenadilo. Ovaj postupak Lei Gage dokaz je da se prirodan izgled sve više vraća u modu.

Pevačica je sa ova dva stajlinga dokazala svoju moć transformacije, ali i činjenicu da je na kraju dana bitan samo talenat, a ne kakvu garderobu nosite.

Video: Trudna Rijana je bila zvezda sinoćnje dodele Oskara

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari