• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina Seničar na "Vanity Fair" žurki: U haljini kivi boje doziva leto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez obzira na to da li tražite mini-haljinu ili svečaniji maksi model, haljina sa izrezima može i te kako da bude sjajan odabir za upečatljiva pojavljivanja

  • 1
Nina Senicar Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Naša proslavljena manekenka, voditeljka i novopečena glumica, Nina Seničar pridružila se svom suprugu Džeju Elisu na "Vanity Fair" žurki nakon dodele Oskara.

Navikli smo da njeni plavi pramenovi budu isfenirani talasasto i da šminka bude neutralna, u zemljanim tonovima. Uvek stilizovana, sa zanimljivim preokretima u vidu krojeva i odabira boja, zasenila nas je i ovog puta, pojavivši se u haljini boje kivija sa interesantno istaknutim delovima.

Zelena haljina otkrivala je njen stomak, dekolte i ramena, dok je donji deo bio sečen ispod bokova i lagano padao. Ovaj nizak struk na haljini donekle sugeriše da ćemo ovakve modele tek viđati, bilo da su u pitanju haljine, suknje ili džins.

Bez obzira na to da li tražite mini-haljinu ili svečaniji maksi model, haljina sa izrezima može i te kako da bude sjajan odabir za upečatljiva pojavljivanja. Iako haljine sa izrezima nisu ništa novo, one nastavljaju da se pojavljuju sa sve inovativnijim dizajnom iz godine u godinu.

Sa "strateški" napravljenim izrezima, ovakve haljine pokazuju umerenu količinu kože spram koje se svako može osećati udobno, a opet dovoljno moćno, senzualno i samopouzdano.


Ova boja je jako zahtevna za kombinovanje, a Nina je jednostavnim odabirom zlatnih detalja zaokružila ceo ansambl. Zlatni nakit i sandale savršeno pristaju onda kada malo preplanete, baš kao što je to slučaj sa Ninom.

Njen suprug, zvezda ostvarenja "Top Gun:Maverick" odlučio se za svetlosivi sako sa neobičnim rajferšlusom i nešto tamnijim pantalonama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Xy

    13. mart 2023. | 18:10

    Šta uradi ova žena od sebe? Od onakve lepotice ostade samo sećanje na nju. A tek botoks jagodica. Kao da je ispod kože stavila po polovinu pig pong loptice. Užas.

    Podelite komentar