• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bela Hadid otvorila prolećnu sezonu: Romantična crvena haljina i sandale na pertlanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bela Hadid blista gde god se pojavi

  • 0
Bella Hadid Foto: Arlene Richie / Avalon / Profimedia

Proleće je zakucalo na vrata, vreme je za lepršave suknje, haljine u nežnim tonovima i sandale (dame, ne zaboravite na pedikir).

Supermodel Bela Hadid često alterizuje svoju pojavu, od frizure do stila oblačenja, ali, najviše volimo da je vidimo u kombinacijama koje ističu njenu vitku, ženstvenu figuru i ljupko lice.

Na sinoćnom prestižnom događaju u Las Vegasu, pojavila se u dugoj crvenoj haljini do članaka, koja joj je perfektno naglašavala svaki deo tela, a elegantnu notu dodavali su blagi talasi na kraju suknje, dugi, široki rukavi i velika šnala na struku.

Kosu je vratila u svoju prirodnu nijansu - čokoladnu tamnobraon, a za ovu priliku napravila je lokne, što na manekenki ne viđamo često.

Šminka joj je bila pojačana, što je takođe pomalo "odskakalo" u odnosu na Belin stil, ali savršeno urađene konture, "smouki" oči i ruž u tamnopink boji - perfektno su joj stajali.

No, ono što je najviše privuklo pažnju jesu crne, jednostavne sandale na pertlanje, kojima je zvanično otvorila sezonu proleća.

Bella Hadid Foto: FPA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka niže kampanju za kampanjom, te nije iznenađujuće što je već dve godine na tronu najplaćenijeg supermodela, a odnedavno je pokrenula i svoj brend bezalkoholnih, energetskih pića.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota