• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bele pantalone Jelene Đoković idealno su rešenje za tople dane: Elegancija i ležernost ujedinjeni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravi predlog za dane proleća

  • 0
Saška i Đorđe Đoković, rođenje deteta, restoran Novak Foto: Marko Jovanović

Jelena Đoković sve više pažnje privlači svojim odevnim kombinacijama, od poslovnih, koje svakodnevno možemo iskoristiti kao inspiraciju, do elegantijih, za posebne prilike. Ono što je za Jelenu karakteristično su modni komadi koji istovremeno nude i ležernost i eleganciju.

Baš jedan takav odevni komad, bele pantalone, odabrala je za poseban dan za porodicu Đoković, proslavu rođenja sina Đorđa i Saške Đoković.

Jelena se opredelila za bele pantalone visokog struka, koje imaju ležeran pad, a njen izbor je bila opuštena kombinacija, te je pantalone je ponela uz bele patike.

Uz belu torbu crna majica uvučena u pantalone bila je ta koja je razbila je svetlu kombinaciju. Upravo je ona otkrila i eleganciju Jeleninog ramenog pojasa i celoj modnoj priči dala nežniju notu.

Kosa isfenirana ravno u sunčane naočare odlično su se uklapali u izbor gospođe Đoković.

Ove panlatone su ujedno i prava najava modnih izbora s kojima se ne može pogrešiti u toplim danima koji nam slede, a obuća koju uz njih ponesete može da diktira i stil - od ležernijeg, do elegantnijeg, zavisno od toga kako se osećate i na kakav događaj idete.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota