• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovako izgledaju ormani poznatih: Garderoberi kao mali stanovi, u svoje krpice uložile milione

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Njihovi garderoberi broje milione

  • 2
Kajli Džener, Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Paris Hilton Foto-kolaž: Profimedia TheRealSPW/MEGA/The Mega Agency / Juan Rico/BACKGRID/Backgrid USA, Instagram/jlo, Tanjug/AP, Pixabay

Poznate ličnosti svojim stavom, ponašanjem i pogotovo oblačenjem imaju ozbiljan zadatak. Mnogi se na njih ugledaju, oni često donose modne trendove.

Retkost je na njima videti komad odeće koji je obučen više od jednog puta, pa se samoim tim nameće pitanje koliki su njihovi ormani?

Ove dame su poznate ne samo po poslovnom uspehu, već i kao uvek dobro obučene, servirajući nove modne zadatke svetu. Evo kako izgledaju njihovi ormari.

Dženifer Lopez

O čuvenoj Džej Lo se svake godine priča, naročito o  njenom neverovatnom, mladalačkom izgledu. Slika na njenom "Instagram" pofilu @jlo nam je pružila priliku da zavirimo u njen orman, u kome se dešava "magija". Zvezda pevačkog i glumačkog polja svoje zanimljive komade odeće smešta u prostrani orman, koji je poput jedne poveće sobe, sa više manjih odeljaka.

Glavna prostorija se sastoji od raznih detalja, poput stola za šminkanje, nekoliko stolica u luksuznom stilu i nekoliko velikih ogledala. Ostale sobe čine bezbroj pari markirane obuće, torbi i redovi odeće. Pravi užitak, zar ne?

Dženifer Lopez, JLO, Jenifer Lopez Printskrin: Instagram/@jlo

Kim Kardašijan

Kim je već godinama jedna od najpoznatiji žena na svetu. Poznata je po svojoj figuri, koja treba da predstavlja "ideal". Nikada nije nigde prošla neprimećeno, pogotovo zbog svog stila. Moda je definitivno igra koju ona vodi u današnjem vremenu.

S obzirom na to da je pokrenula i svoje linije odeće, očekuje se i da ima nekoliko ormana. To se donekle može i zamisliti, ako uračunamo da po najskorijoj informaciji, u svom ormanu ima oko 30.000 komada garderobe. Ona je bilioner, a njen orman milioner. Često radi velike saradnje sa poznatim brendovima kao što su "balensijaga" ili "dolče i gabana", zato njen orman nimalo ne izostavlja velika imena modnih kuća.

Otkrila je čitave spratove svoje garderobe. Svaku stvar je sačuvala ili je u dobro očuvanom stanju prodata, poklonjena ili drugačije iskorišćena. Često pokazuje na svojim društvenim mrežama svoje stajlinge, sveže iz jednog od mnogih ormara koje poseduje, koji su, naravno, poput velikih soba.

Kim Kardašijan, Kim K, Kim Kardashian Printskrin: Instagram/@kimkardashian

Paris Hilton

Poznati di-džej, žena koja vlada svetom biznisa i ima vlastite linije kozmetike i odeće, Paris Hilton ima možda i jedan od zanimljivijih ormara.

Zvezda i plavuša koju nazivaju "hodajućom 2000-om godinom", upravo zbog toga što je tada donosila modne trendove i bila jedna od obeležja tih godina, danas ponovo vraća u modu ove luckaste godine i stil.

Paris je uvek predstavljala sebe u nežnijim nijansama, pogotovo u pink varijantama. Zato je to i boja koja vlada njenim policama i ofingerima.

Ranijih godina pokazala je svoja tri velika ormana, u hodajućem stilu. Pored pomoćnih soba, zadržala je isti broj garderobera, s tim da su dopunjeni neverovatnom količinom garderobe i obuće. Jednu od sporednih soba čini i njena šminkernica, kao i soba sa kozmetikom.

Kajli Džener

Jedna od takođe najpoznatijih "nosačica" stila jeste i Kajli Džener. Ona je, pored karijere u biznisu, sa kozmetičkom linijom, i "Instagram" model. Takva vrsta modelinga zahteva dobro oblačenje, uvek u trendu, ali i dobre fotografije. Pored odeće koja je pravljena samo za njena pojavljinja, velike prostorije ispunjene su raznim komadima poznate markirane odeće, obuće i aksesoara.

Na svom "TikTok" profilu @kyliejenner redovno pokazuje svojim pratiocima svoje stajlinge dana, i to sa različitih lokacija. Nekoliko puta je i to odabrano mesto bio njen veliki garderober. Može se reći da nimalo ne posustaje za svojim sestrama, već ih blago i nadmašuje.

Kajli Džener, Kylie Jenner Printskrin: TikTok/@kyliejenner

Prostranost ovih ormara su sigurno dobra priprema za hod na crvenom tepihu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mara

    27. mart 2023. | 17:45

    Uvujek sam govorila kad djeca odu jednu sobu cu preurediti samo za ovo🤣🤣🤣a kako da ne oni ih eto svako malo ostavljaju jakne cipele čizme i sve "veliko" tako da ostajem u sve manje prostora🤣🤣🤣

    Podelite komentar

  • udruzenje fudbalera

    27. mart 2023. | 19:50

    fali jk

    Podelite komentar