• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zendaja zablistala u Mumbaju u glamuroznom tradicionalnom sariju: Plavi ansambl sa motivima vrta

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgled je završila crnim štiklama sa platformom i "bulgari" nakitom, uključujući dijamantske minđuše i niz narukvica i prstenova

  • 0
Zendaya Zendaja Foto: Tanjug/AP

Glumačka zvezda Zendaja zatvorila je svečanost Kulturnog centra Nita Mukeš Ambani (NMACC) u Svetskom centru Jio u Mumbaju, Indija, kojoj su prisustvovale i mnoge druge holivudske zvezde.

Za ovu priliku, miljenica publike i modnih magova izabrala je zaista zapanjujući izgled, noseći tradicionalni indijski sari na jedno rame dizajnera Rahula Mišre.

Izgled koji je oduševio i ukrao svu pažnju sastoji se od dugačke suknje, vela koji se prebacuje preko ramena i topa nalik na bikini, kako bi mnogi zaključili. Top je prekriven filigranom od listića zlata, sa komadom prozirne kristalno vezene tkanine koja se omotava preko leve strane torza i širi se u prozirni ogrtač prebačen preko njenog levog ramena.

Ansambl se završava blistavom, lepršavom suknjom sa zlatnim dizajnom perli i složenim cvetnim vezom na rubu. Sari je predstavljao scenu nalik raskošnom vrtu sa šarenim ručno izvezenim cvećem koje je cvetalo odozdo i protezalo se do dugačkog vela. Ostatak prozirne tkanine je bio prekriven svetlucavim šljokicama.

Izgled je završila crnim štiklama sa platformom i "bulgari" nakitom, uključujući dijamantske minđuše i niz narukvica i prstenova.

Zendaja je kosu stilizovala u elegantnu punđu sa blago puštenim šiškama sa strane. Tonovi šminke bili su bronzani i ružičasti za postizanje prirodnog sjaja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota