• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija Vergara i Hajdi Klum u gotovo identičnim kombinacijama: Ležerno izdanje začinile čuvenim čizmama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obe su se odlučile za potpuno crnu kombinaciju, a razlika je samo u donjem delu garderobe

  • 2
Heidi Klum, Hajdi Klum,Sofia Vergara, Sofija Vergara Foto-kolaž: Profimedia BACKGRID/Backgrid USA / Thecelebrityfinder/MEGA/The Mega Agency

Sofija Vergara i Hajdi Klum juče su imale "blizanački" momenat kada su stigle na snimanje šou programa "America's Got Talent". Slavne članice žirija izgledale su neverovatno u identičnim crnim duksericama sa natpisom: "Danas neću ništa postići". Kako je otpočeo vikend, ovo je definitivno odgovarajuća parola.

Dizajn potiče od održivog brenda ulične mode "Teddi Fresh", koji se ponosi "pravljenjem odeće koju zaista možete da nosite". U zvaničnom saopštenju brend objašnjava: "Fokusirani smo na izradu visokokvalitetnih proizvoda od boljih materijala koji promovišu pozitivan uticaj i na živote ljudi i na životnu sredinu".

Obe su se odlučile za potpuno crnu kombinaciju, a razlika je samo u donjem delu garderobe.

Sofija je nosila čizme od prevrnute kože preko kolena sa visokom potpeticom, a ispod duksa, koji na njoj izgleda i kao haljina je nosila samo crne čarape. Sličan izgled imala je i manekenka, u kožnim pantalonama sa čizmama sličnim kožnim čizmama koje sežu do butina. Postigla je čuveni "supermodel van dužnosti" izgled.

Čizme do butina su višegodišnji klasik, čak i dok polako zalazimo u proleče. Od pojave legendarnih crnih lakovanih čizama Džulije Roberts u filmu "Pretty woman", neminovno je da bar jedne moramo imati u svom cipelarniku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Đenka

    8. april 2023. | 20:23

    Da obuku crnu kesu za đubre...bićeRIBE ,za razliku od ovih naših koje neshvataju da žena zrači iznutra , a ne preko silikona ,...za mene Hajdi je u maloj prednosti..!!!!!

    Podelite komentar

  • Marina

    8. april 2023. | 21:26

    Ovaj iza Hajdi Klum je uzeo sve simpatije

    Podelite komentar