• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hajdi Klum u neon izdanju: Kroj i materijal ove suknje biće hit leta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve češće je viđamo u komplet setovima i razigranim bojama

  • 0
Heidi Klum Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hajdi Klum je donela vedar izgled na snimanje šou programa "America’s Got Talent" u Los Anđelesu.

Bivša članica Viktorijinih anđela nosila je kompletan neonsko zeleni ansambl koji se sastojao od topa i midi pripijene suknje visokog struka. Preko je obukla odgovarajući kardigan dugih rukava. Nabrani materijal se definitivno vratio i viđaćemo ga celog leta, na haljinama i suknjama, što je sjajna stvar ukoliko želite da vizuelno suzite svoju figuru.

Ovo nije njeno prvo pojavljivanje u nešto odvažnijim bojama, a ni prvi put da je vidimo u komplet setu. Na samom početku snimanja ovog takmičenja imali smo prilike da je vidimo u roze setu koji se sastojao od haljine i kardigana.

Kada su u pitanju aksesoari, manekenka je nosila srebrno prstenje sa tankom odgovarajućom ogrlicom i naočare za sunce sa okruglim okvirom. Izabrala je glomaznu torbu, što dodatno sugeriše da je ovo dnevna kombinacija.

Klum je nosila bele sandale "alekander mekvin" sa kaiševima. Platforme imaju zdepaste đonove, debele čvrste kaiševe, zaobljeni deo za prste, velike detalje sa srebrnim kopčama i visoke potpetice - zasigurno pravi letnji trend.

Ovo je kombinacija koja se lako uz promenu ovih sandala u neke svedenije sa kaišićima preko prstiju i oko članaka, i uz promenu torb, može promeniti iz dnevne u večernju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota