• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

5 pojavljivanja Dženifer Garner za modnu inspiraciju: Esencijalni komadi u bojama koje se slažu uz sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suknje midi dužine osvajaju proleće, ali trend nije rezervisan samo za uske modele, što dokazuje njena suknja A kroja

  • 0
Jennifer Garner Foto: Eric Kowalsky / MEGA / The Mega Agency / , GoffPhotos.com / Goff Photos / , Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / , Dylan Travis/ABACA / Abaca Press /, SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Dženifer Garner je u poslednjih nekoliko dana pokazala pet vanvremenskih izgleda.

Prvo se pojavila u beloj košulji i nežnoroze kožnoj midi suknji i salonkama u boji lavande. Kako se ove nežne boje ne bi stopile sa njenim tenom, stavila je zlatni nakit u vidu ogrlice i narukvice. Stilizovala je svoj kestenjasti bob u talase.

Kasnije tog dana Dženifer je nosila elegantno dvodelno belo odelo. Interesantan detalj bile su podvrnute nogavice i to što se nije u potpunosti držala nežnih tonova, već je odabrala cipele burgundi boje sa zlatnim detaljima. Idealno su se slagale sa "nude" topom, a istovremeno su stvarale kontrast. Izgled je ponovo dopunila patinastom ogrlicom i minđušama.

Za treće pojavljivanje, Dženifer je odabrala smeđi džemper dugih rukava i upasala ga u braon suknju A kroja. Suknje midi dužine osvajaju proleće, ali trend nije rezervisan samo za uske modele. Ponovo, obraćajući pažnju da detalji budu svedeni, a upečatljivi, uklopila je kaiš sa detaljima na burgundi cipelama.

Zatim se pojavila u najglamuroznijem izdanju uoči pojavljivanja u emisiji "The Late Show With Stephen Colbert".

Dženifer je nosila elegantnu crnu haljinu sa golim ramenima koja je istakla njene zategnute ruke i noge. Haljina je bila prekrivena svetlucavim šljokicama i naglašavala je njene obline. Izabrala je neutralne crne lakovane salonke, kako ne bi skretala mnogo pažnje sa haljine.

Dženifer je kasnije prisustvovala specijalnoj projekciji svoje nove mini-serije "Poslednja stvar". Pojavila se u haljini od tvida i beloj košulji ispod nje, a inspiraciju čuvamo za jesenje dane, jer polako deblje materijale menjamo za daleko prijatnije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota